Днес е професионалният празник на пожарникарите

0

Днес е професионалният празник на пожарникарите. Стотици малчугани и граждани посетиха местната противопожарна служба в Седмицата на отворените врати, предшестваща празника. Децата гасиха „пожар” и се качиха на пожарния автомобил. Поздрав към огнеборците отправи началникът на противопожарната служба в града Ивелин Тонев като им благодари за професионализма и им пожела здраве и успехи в работата.

Днес областният управител на област Хасково Станислав Дечев поздрави служителите на Регионалната дирекция пожарна безопасност и защита на населението за празника. В поздравителния адрес до директора на РДПБЗН ХАСКОВО комисар Николай Вълчев областният управител на Хасково заявява:

„Приемете моите сърдечни поздрави по повод Професионалния празник на Българската противопожарна служба – 14 септември!

Изразявам своята дълбока признателност за Вашия самоотвержен денонощен труд за гарантиране на спокойствието и безопасността на жителите на област Хасково. Огнеборците и спасителите от РДПБЗН- Хасково са пример за професионално и доблестно изпълнение на служебните задължения, за висок морал, човеколюбие и отдаденост на професията.

Предайте на Вашите служители моите лични благодарности и искрени пожелания за здраве, семейно щастие и професионални успехи!

Честит празник!

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...