Днес е професионалният празник на пожарникарите

0

Днес е професионалният празник на пожарникарите. Стотици малчугани и граждани посетиха местната противопожарна служба в Седмицата на отворените врати, предшестваща празника. Децата гасиха „пожар” и се качиха на пожарния автомобил. Поздрав към огнеборците отправи началникът на противопожарната служба в града Ивелин Тонев като им благодари за професионализма и им пожела здраве и успехи в работата.

Днес областният управител на област Хасково Станислав Дечев поздрави служителите на Регионалната дирекция пожарна безопасност и защита на населението за празника. В поздравителния адрес до директора на РДПБЗН ХАСКОВО комисар Николай Вълчев областният управител на Хасково заявява:

„Приемете моите сърдечни поздрави по повод Професионалния празник на Българската противопожарна служба – 14 септември!

Изразявам своята дълбока признателност за Вашия самоотвержен денонощен труд за гарантиране на спокойствието и безопасността на жителите на област Хасково. Огнеборците и спасителите от РДПБЗН- Хасково са пример за професионално и доблестно изпълнение на служебните задължения, за висок морал, човеколюбие и отдаденост на професията.

Предайте на Вашите служители моите лични благодарности и искрени пожелания за здраве, семейно щастие и професионални успехи!

Честит празник!

Previous articleСвиленград се включи в кампанията „Да изчистим България”
Next articleВМРО представи кандидатът си за кмет Живко Проданов

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...