Веса Ходжева е председател на Общинската избирателна комисия в Свиленград

0

Предложената от ГЕРБ Веса Ходжева ще бъде председател на Общинската избирателна комисия. Това стана ясно днес след проведените консултации на политическите партии за предстоящите местни избори през октомври. Заместник-председатели имат „Обединени патриоти” и ДПС. Това са съответно Мария Димитрова /предложена от ”Атака”/ и Весела Грудева. Секретар на общинската избирателна комисия ще бъде адвокат Милена Славова. Тя е предложена от БСП.

Представител на ВМРО от коалиция „Обединени патриоти” в ОИК ще бъде Златомира Гилева. На консултациите нямаше представител на НФСБ. Председателят на местната структура Панайот Панайотов хвърли оставка след евроизборите и премина в „Атака”.

13 са членовете на Общинската избирателна комисия в община Свиленград, включително председател, двама заместник-председатели и секретар.

За партия ГЕРБ членовете на ОИК са 4, толкова са и за коалиция „БСП за България”. Двама са представителите на коалиция „Обединени патриоти”, по един – на ДПС, Воля и коалиция „Демократична България”.

За броени минути партиите и коалициите в Свиленград се разбраха за състава на ОИК. Предстои ЦИК да одобри Общинската избирателна комисия.

Previous articleНа Гарата за втори път организираха събора „Петко льо, капитанине”. Народният представител Никола Динков поздрави жителите и гостите на квартала
Next articleИзгоря необитаема къща в Левка. „Лада” пламна в движение

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...