ГЕРБ в Свиленград с три номинации за кмет на общината

0

Трима са номинираните за кмет на община Свиленград от ГЕРБ. Това стана ясно след проведеното тази вечер събрание. Това са председателят на общинската структура – д-р Мариян Кръстев, главният архитект на общината – Анастас Карчев и бившият началник на пожарната в града – Валентин Ангелов. Последните двама не са членове на партията.

Предложенията ще бъдат изпратени до Областното ръководство и след това до Изпълнителната комисия на ГЕРБ, където ще бъде взето решението кой от предложените да стане кандидатът на Бойко-Борисовата партия за кмет на община Свиленград. Никой от запитаните не се ангажира на този етап с конкретни срокове.

Изпълнителната комисия ще реши също каква да бъде подредбата на листата за общински съветници и ще утвърди кандидатите за кметове на кметства на селата от община Свиленград. За участие в листата са предложени председателят на ГЕРБ – Мариян Кръстев, досегашните общински съветници – Георги Еленков, Даниела Георгиева, Анелия Георгиева, Мартин Айвазов, Атанаска Михайлова. Предлагат се още Таня Коларова и Васил Василев, които са били съветници в предишен мандат, както и Соня Славова, Дора Хърсева, Диана Стоянова, Росица Иванова, Росица Димова, Николай Михайлов, Мариела Софронова, Стела Дякова, Борислав Карев, Веска Димитрова. В листата ще влязат и кандидатите за кметове на кметства. Това са Жельо Станков – Студена, Милен Милушев – Капитан Андреево, Трифон Трифонов – Момково, Таня Желева – Левка. 23-ма са сега кандидатите за общински съветници, което означава, че двама ще отпаднат.

Листата е достойна, изградена от професионалисти в различни области. Достойни са и номинираните за кметове на общината, заяви Георги Еленков.

Мариян Кръстев
Валентин Ангелов
Previous articleПроект „Гражданското участие и прозрачността в управлението“
Next articleРибари искат отпадане на забраната за нощен риболов

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...