ГЕРБ в Свиленград с три номинации за кмет на общината

0

Трима са номинираните за кмет на община Свиленград от ГЕРБ. Това стана ясно след проведеното тази вечер събрание. Това са председателят на общинската структура – д-р Мариян Кръстев, главният архитект на общината – Анастас Карчев и бившият началник на пожарната в града – Валентин Ангелов. Последните двама не са членове на партията.

Предложенията ще бъдат изпратени до Областното ръководство и след това до Изпълнителната комисия на ГЕРБ, където ще бъде взето решението кой от предложените да стане кандидатът на Бойко-Борисовата партия за кмет на община Свиленград. Никой от запитаните не се ангажира на този етап с конкретни срокове.

Изпълнителната комисия ще реши също каква да бъде подредбата на листата за общински съветници и ще утвърди кандидатите за кметове на кметства на селата от община Свиленград. За участие в листата са предложени председателят на ГЕРБ – Мариян Кръстев, досегашните общински съветници – Георги Еленков, Даниела Георгиева, Анелия Георгиева, Мартин Айвазов, Атанаска Михайлова. Предлагат се още Таня Коларова и Васил Василев, които са били съветници в предишен мандат, както и Соня Славова, Дора Хърсева, Диана Стоянова, Росица Иванова, Росица Димова, Николай Михайлов, Мариела Софронова, Стела Дякова, Борислав Карев, Веска Димитрова. В листата ще влязат и кандидатите за кметове на кметства. Това са Жельо Станков – Студена, Милен Милушев – Капитан Андреево, Трифон Трифонов – Момково, Таня Желева – Левка. 23-ма са сега кандидатите за общински съветници, което означава, че двама ще отпаднат.

Листата е достойна, изградена от професионалисти в различни области. Достойни са и номинираните за кметове на общината, заяви Георги Еленков.

Мариян Кръстев
Валентин Ангелов

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...