Христо Христов от Свиленград в турнир по смесени бойни изкуства

0

Турнир по смесени бойни изкуства ще се проведе на 17 август на „Арена Спартак“ в Кърджали.  В състезанието ще участва и Христо Христов от Свиленград. Той ще се бие срещу Европейският шампион по ММА Фердун Османов от клуб „Десант“-Варна.

Предстоящият турнир за аматьори в Кърджали под название Thracia Fighting Championship ще бъде част от олимпийски квалификации по ММА и битки по К-1 в общо 12 двубоя. По предварителна програма, ще се състоят 3 квалификационни боксови двубоя, които ще излъчат участници за Европейското първенство: Ергюнал Сабри срещу Прохур Рязанов – 49 кг; Ясен Радев срещу Матвей Рязанов – 52 кг; Стилиан Христов срещу Иван Иванов – 64 кг. Рейтингови срещи бокс: Енгин Махмуд срещу Божидар Божков – 91 кг, и Емирджан Мехмед срещу неизвестен – 69 – кг. Едуард Алексанян от Варна, който е шампион на национални първенства по бокс и карате киокушин, се състезава професионално и има участия в турнири като Pro Fight и Senshi. Той ще играе със Сабри Атай от Кърджали, който е тренирал дълги години бокс в Англия, вицешампион е по бойно самбо, шампион в аматьорския ММА, има и професионални битки в ММА. Двамата ще се бият в главната битка на вечерта по правилника на К1.

Турнирът в Кърджали се организира със съдействието на Българска федерация по бокс, Българска федерация по ММА и Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай.

Previous articleИзложба „Различните” представи Диана Капасъзова
Next articleПалежът на сметосъбиращите камиони на Свиленград се наблюдава от Окръжна прокуратура

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...