Бляскава елегантност на бала на СУ „Д-р Петър Берон”

0

Красив финал на баловете в Свиленград поставиха абитуриентите от СУ „Д-р Петър Берон”. Бляскави и елегантни, те преминаха по червения килим пред ресторант „Хестея”. 50 зрелостници от две паралелки на училището дефилираха, подкрепяни от аплодисментите на свиленградчани.

Още в 18.00 часа младежите започнаха да се събират в градския парк, за да си направят снимки с класа и класните ръководители. Още там много свиленградчани успяха да видят красивите и стилни тоалети, решени в разнообразие от цветове.

Около 19.30 часа елегантното дефиле премина по улицата покрай казино „Корона”. Луксозните автомобили бяха отбивани покрай хотел „Parish” към спортната зала. След това абитуриентите преминаваха под аплодисментите на събралото се множество. Усмихнати, бляскави, елегантни и развълнувани.

Пред входа на „Хестея” от СУ „Д-р Петър Берон” бяха подготвили голям трансперант с логото на училището, където младежите да се снимат, преди да започне балната им вечер. Там ги очакваха техните учители и директорът на училището – Мариян Боянов.

Утре групата абитуриенти ще отпътува за Анталия, Турция.

Previous articleФутболната легенда Мартин Камбуров е задържан в Пловдив
Next articleГЕРБ води и в Свиленград на европейските избори

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...