Комедията „Да си богат не е лесно” гостува в Свиленград

0

Комедията „Да си богат не е лесно” гостува в Свиленград. На 13 май от 18.30 часа е представлението на МДТ „К. Кисимов“- Велико Търново, в читалище „Просвета”. Цена на билетите – 6 и 8 лв.

Главният герой в комедията – Режи Дефорж, е известен богаташ. Той страда от параноя за похищение на неговото огромно богатство. Неговият страх го провокира да попада в големи неприятности. Дебнещата опасност да бъде отвлечен и ограбен го въвлича в редица странни срещи с хора специалисти в разнообразни професии, свързани с охрана, лична самоотбрана и други видни професионалисти.

Режи може и да е голям бизнесмен и да разбира от много неща, но охранителният бизнес и светът на престъпниците са последното нещо, до което някога е имал достъп. И тъй като винаги е бил прецизен в каквото и да се захване, а и е свикнал да се подготвя преди важна сделка или етап от живота си, той решава да се адаптира към нововъзникналите житейски обстоятелства предварително. Затова наема Серж Мигал, с който ще трябва да се сработи не само той, но и цялото семейство, за да бъдат научени на правилата на живот под обсада.

В комедийния екшън се преплитат няколко теми – финанси, подставени лица, измамни схеми и какво ли още не, за да може в последствие да ви въвлече в една почти нормална и реална житейска ситуация. Спектакълът е нещо повече от развлекателна комедия, с която да си отпочинете от напрегнатото ежедневие и да направите една вечер далеч по-забавна и приятна. Той съчетава напрежението от пораждания интерес с комичния момент и възможността за весел смях. Получената експлозивна смес винаги е високо октанова.

Previous articleЗасилени мерки против пожари и инциденти по празниците
Next articleДеца месиха празнични хлябове в музея

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...