Комедията „Да си богат не е лесно” гостува в Свиленград

0

Комедията „Да си богат не е лесно” гостува в Свиленград. На 13 май от 18.30 часа е представлението на МДТ „К. Кисимов“- Велико Търново, в читалище „Просвета”. Цена на билетите – 6 и 8 лв.

Главният герой в комедията – Режи Дефорж, е известен богаташ. Той страда от параноя за похищение на неговото огромно богатство. Неговият страх го провокира да попада в големи неприятности. Дебнещата опасност да бъде отвлечен и ограбен го въвлича в редица странни срещи с хора специалисти в разнообразни професии, свързани с охрана, лична самоотбрана и други видни професионалисти.

Режи може и да е голям бизнесмен и да разбира от много неща, но охранителният бизнес и светът на престъпниците са последното нещо, до което някога е имал достъп. И тъй като винаги е бил прецизен в каквото и да се захване, а и е свикнал да се подготвя преди важна сделка или етап от живота си, той решава да се адаптира към нововъзникналите житейски обстоятелства предварително. Затова наема Серж Мигал, с който ще трябва да се сработи не само той, но и цялото семейство, за да бъдат научени на правилата на живот под обсада.

В комедийния екшън се преплитат няколко теми – финанси, подставени лица, измамни схеми и какво ли още не, за да може в последствие да ви въвлече в една почти нормална и реална житейска ситуация. Спектакълът е нещо повече от развлекателна комедия, с която да си отпочинете от напрегнатото ежедневие и да направите една вечер далеч по-забавна и приятна. Той съчетава напрежението от пораждания интерес с комичния момент и възможността за весел смях. Получената експлозивна смес винаги е високо октанова.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...