Благотворителен турнир по тенис на маса събра 410 лв.

0

410 лв. събра благотворителният международен турнир „Да помогнем на Емо”, който се проведе в Свиленград. Участие в него взеха 23 състезатели от Одрин /Турция/, Стара Загора, Хасково, Димитровград, Харманли, Симеоновград, Любимец и Свиленград.  Днес средствата ще бъдат преведени на сметката на Емо Йорданов от гр. Полски Тръмбеш за лечението му. Преди турнира СКТМ ”Граничар” – Свиленград преведе още 140 лв.

Турнирът бе изключително силен, със страхотни мачове, разигравания и положителни емоции, а състезателите пожелаха успех и вяра на Емо в тази най-трудна за него битка.

Турнирът заслужено спечели Николай Делчев от Хасково, който получи грамота, марково уиски и рекламен календар на Table Tennis Destiny. Второто място остана за Иван Славов от Хасково, а трети се класира Михаил Александров от Димитровград. Четвърти остана Ерай Кахраман от Одрин, Турция.

Масово спротни клубове по тенис на маса от цялата страна провеждат благотворителни инициативи в подкрепа на Емо. Диагнозата на 36-годишният мъж е Латерална амиотрофична склероза, а необходимите средства за лечение са непосилни за семейството. Емо е председател и треньор на спротния клуб по тенис на маса в Полски Тръмбеш.

Ако имате възможност да помогнете:

Емил Георгиев Йорданов
Iban:BG02RZBB91554064805600
Bic: RZBBBGSF

Райфайзен банк

Previous articleДепутатът на НФСБ Петър Петров се срещна със свиленградчани
Next articleЗатварят „Отец Паисий” за движение заради ремонт

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...