Благотворителен турнир по тенис на маса събра 410 лв.

0

410 лв. събра благотворителният международен турнир „Да помогнем на Емо”, който се проведе в Свиленград. Участие в него взеха 23 състезатели от Одрин /Турция/, Стара Загора, Хасково, Димитровград, Харманли, Симеоновград, Любимец и Свиленград.  Днес средствата ще бъдат преведени на сметката на Емо Йорданов от гр. Полски Тръмбеш за лечението му. Преди турнира СКТМ ”Граничар” – Свиленград преведе още 140 лв.

Турнирът бе изключително силен, със страхотни мачове, разигравания и положителни емоции, а състезателите пожелаха успех и вяра на Емо в тази най-трудна за него битка.

Турнирът заслужено спечели Николай Делчев от Хасково, който получи грамота, марково уиски и рекламен календар на Table Tennis Destiny. Второто място остана за Иван Славов от Хасково, а трети се класира Михаил Александров от Димитровград. Четвърти остана Ерай Кахраман от Одрин, Турция.

Масово спротни клубове по тенис на маса от цялата страна провеждат благотворителни инициативи в подкрепа на Емо. Диагнозата на 36-годишният мъж е Латерална амиотрофична склероза, а необходимите средства за лечение са непосилни за семейството. Емо е председател и треньор на спротния клуб по тенис на маса в Полски Тръмбеш.

Ако имате възможност да помогнете:

Емил Георгиев Йорданов
Iban:BG02RZBB91554064805600
Bic: RZBBBGSF

Райфайзен банк

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...