Графа идва в Свиленград на 23 април

0

Влади Ампов ще зарадва феновете си в Свиленград. Концертът на Графа е на 23 април, в Спортната зала, от 19.30 часа. Още два града ще обхване мини турнето на обичания изпълнител през април. Това са Благоевград, на 15 април в зала „Яворов“, и Габрово, на 16 април в Дома на културата. Графа обмисля и още дати, които ще бъдат обявени през месец май.

„Обичам да пътувам из страната. Винаги много се вълнувам от срещите с публиката във всеки от градовете, където излизам на сцената. Този път избрах места, в които не съм бил скоро. Точно в момента съм в сериозен творчески процес и искам да споделя това с феновете. През юни ще е факт новият ми албум, а пилотното парче от него  – „Последната песен“, ще бъде представена специално на това мини турне“, казва Влади Ампов. Клипът към него е едно от двете видеа, които Графа снима в Индия в края на 2018 година. През ноември излезе “Огън”, а само преди няколко седмици Влади Ампов, Любо Киров и Орлин Павлов зарадваха феновете си с общата “Приятели завинаги”.

И този път на сцената Графа ще заложи на качествата и професионализма на музикантите, с които вдигна на крака 14 000 души  в зала „Арена Армеец“, а именно  – Борислав Бояджиев – DJ Борче и Венци Трифонов.

Билети можете да намерите в мрежата на „Ивентим“.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...