EVN ще отчита по редовния си график по време на празниците

0

EVN ще отчита електромерите по редовния месечен график по време на празниците, съобщиха от дружеството. В случай че клиентите отсъстват и няма достъп до електромерите, отчетниците ще оставят съобщение как да се осъществи връзка с дружеството за уговаряне на посещение в удобно време. Това може да стане с обаждане на денонощен тел. 0700 1 0007.

Конкретна информация за продължителността на отчетния период е налична във фактурата за електроенергия, уточняват още от EVN.

Дружеството напомня, че месец декември се характеризира с повишена консумация на електроенергия. Тенденцията става още по-изразена по време на коледните и новогодишни празнични и почивни дни.

Влияние върху консумацията на електроенергия оказват и по-ниските температури от началото на декември. В тази връзка всеки клиент следва да обърне внимание на начина си на потребление, което би дало директно отражение в стойността на неговата фактура за електроенергия, съветват от там.

Основните фактори, които влияят на консумацията на електроенергия са няколко. Интензивността на потребление, енергоспестяващите мерки жилището, вид и брой на използваните уреди и техният клас на енергийна ефективност и др.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...