EVN ще отчита по редовния си график по време на празниците

0

EVN ще отчита електромерите по редовния месечен график по време на празниците, съобщиха от дружеството. В случай че клиентите отсъстват и няма достъп до електромерите, отчетниците ще оставят съобщение как да се осъществи връзка с дружеството за уговаряне на посещение в удобно време. Това може да стане с обаждане на денонощен тел. 0700 1 0007.

Конкретна информация за продължителността на отчетния период е налична във фактурата за електроенергия, уточняват още от EVN.

Дружеството напомня, че месец декември се характеризира с повишена консумация на електроенергия. Тенденцията става още по-изразена по време на коледните и новогодишни празнични и почивни дни.

Влияние върху консумацията на електроенергия оказват и по-ниските температури от началото на декември. В тази връзка всеки клиент следва да обърне внимание на начина си на потребление, което би дало директно отражение в стойността на неговата фактура за електроенергия, съветват от там.

Основните фактори, които влияят на консумацията на електроенергия са няколко. Интензивността на потребление, енергоспестяващите мерки жилището, вид и брой на използваните уреди и техният клас на енергийна ефективност и др.

Previous article„Смарт Коледа” и анимацията „Спайдър-мен 3D: В Спайди-вселената” в кино “Тракия”
Next articleОкончателно: Увеличават данък „Сгради” от догодина

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...