Спортният министър Красен Кралев идва в Свиленград

0

Министърът на спорта Красен Кралев пристига на посещение в Свиленград днес. Той е гост  на  съвместна инициатива на общината и в-к „ Стандарт” под надслов  „10 причини да остана в моя град”. Такава инициатива се провежда и в Харманли.

Фотоизложба ще бъде открита в присъствието на министъра, в Спортната зала, от 15.00 часа. Домакин на събитието е кметът на града – Георги Манолов.

Във фоайето на залата ще бъдат показани снимки, представящи най-големите промени в облика на града. Специален акцент е поставен на символа на града – Старият мост. Автентичният му вид беше възстановен по европейски проект. Паната представят и обновената библиотека и единственият паметник на генерала, освободил Свиленград и Тракия в Балканската война –  Никола Иванов, модернизираната Многопрофилна болница за активно лечение, проектите в областта на екологията и разделното събиране на отпадъци.

Награди за дейността си ще получат фирми и личности от града. Номинациите са в категориите „Икономика”, „Култура”, „Образование”, „Спорт”, „ Сигурност” и „Винопроизводство”. В категория „Икономика” е номинирана Глобъл Гейм Груп ООД като най-голям инвеститор, съобщават организаторите.

Водещ на церемонията ще бъде главният редактор на вестник „Стандарт” Славка Бозукова.

На събитието ще присъства и заместник министърът на културата  Румен Димитров, депутатите от ГЕРБ  Делян Добрев и  Георги Станков, Областният управител на Хасковска област Станислав Дечев и заместникът му Стефка Здравкова, както и  директорът на РД ПБЗН комисар Николай Вълчев.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...