Спортният министър Красен Кралев идва в Свиленград

0

Министърът на спорта Красен Кралев пристига на посещение в Свиленград днес. Той е гост  на  съвместна инициатива на общината и в-к „ Стандарт” под надслов  „10 причини да остана в моя град”. Такава инициатива се провежда и в Харманли.

Фотоизложба ще бъде открита в присъствието на министъра, в Спортната зала, от 15.00 часа. Домакин на събитието е кметът на града – Георги Манолов.

Във фоайето на залата ще бъдат показани снимки, представящи най-големите промени в облика на града. Специален акцент е поставен на символа на града – Старият мост. Автентичният му вид беше възстановен по европейски проект. Паната представят и обновената библиотека и единственият паметник на генерала, освободил Свиленград и Тракия в Балканската война –  Никола Иванов, модернизираната Многопрофилна болница за активно лечение, проектите в областта на екологията и разделното събиране на отпадъци.

Награди за дейността си ще получат фирми и личности от града. Номинациите са в категориите „Икономика”, „Култура”, „Образование”, „Спорт”, „ Сигурност” и „Винопроизводство”. В категория „Икономика” е номинирана Глобъл Гейм Груп ООД като най-голям инвеститор, съобщават организаторите.

Водещ на церемонията ще бъде главният редактор на вестник „Стандарт” Славка Бозукова.

На събитието ще присъства и заместник министърът на културата  Румен Димитров, депутатите от ГЕРБ  Делян Добрев и  Георги Станков, Областният управител на Хасковска област Станислав Дечев и заместникът му Стефка Здравкова, както и  директорът на РД ПБЗН комисар Николай Вълчев.

Previous articleЗадържаха грузинец за подкуп на граничен полицай
Next articleЕко Коледа в Мезек набира средства за спортна площадка и беседка

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...