Лозови масиви в Любимец и товарен автомобил в Свиленград продава НАП

0

Три лозови масива в Любимец продават публичните изпълнители от НАП. Насажденията се намират в местността „Чанлъка“. Поддържани са, обработват се и към момента. Най-големият от тях е близо 28 декара. Има достъп чрез полски път и се намира на 2700 метра от населено място. Първоначалната му цена е 40 000 лева.

Другият масив е малко над 21 декара и е оценен на 30 000 лева. Също е в близост до полски път и до населено място. Третото лозе е с площ 13,7 декара и се продава за 20 000 лева. И трите масива са в добро състояние. Насажденията в тях са червени винени сортове мерло, създадени са през есента на 2003 година и имат изградени капкови напоявания.

Огледите им започват днес. Могат да бъдат разгледани от интересуващите се най-късно до 25 септември, всеки делничен ден. В същия срок се внасят депозит в размер на 20% от първоначалната цена на имота и ценово предложение за закупуване. Кандидатите могат да подават документи както само за един, така и за няколко от масивите едновременно.

В Свиленград пък НАП продава товарен автомобил и ремарке за него. Могат да се купят заедно или поотделно. Камионът е марка МАН от 2002 година, в задоволително техническо състояние. Оценен е на 11 400 лева. Ремаркето е марка „Тирсан“, от същата година и отново в сравнително добър вид. Първоначалната му продажна цена е 6 600 лева. Огледите на двете превозни средства започват в четвъртък и продължават до 28 септември, на адрес в Свиленград, който е публикуван в сайта за търгове на НАП – www.nap.bg, в рубриката „Продажби“. Пак там са достъпни всички подробности за тези и други търгове, организирани от Агенцията, както и снимков материал на активите.

Previous articleСвиленградчани с интересни професии се срещат с ученици във форума „Твоето бъдеще”
Next article„Капитан Шарки” и „Джони Инглиш избухва отново” в кино “Тракия”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...