Лозови масиви в Любимец и товарен автомобил в Свиленград продава НАП

0

Три лозови масива в Любимец продават публичните изпълнители от НАП. Насажденията се намират в местността „Чанлъка“. Поддържани са, обработват се и към момента. Най-големият от тях е близо 28 декара. Има достъп чрез полски път и се намира на 2700 метра от населено място. Първоначалната му цена е 40 000 лева.

Другият масив е малко над 21 декара и е оценен на 30 000 лева. Също е в близост до полски път и до населено място. Третото лозе е с площ 13,7 декара и се продава за 20 000 лева. И трите масива са в добро състояние. Насажденията в тях са червени винени сортове мерло, създадени са през есента на 2003 година и имат изградени капкови напоявания.

Огледите им започват днес. Могат да бъдат разгледани от интересуващите се най-късно до 25 септември, всеки делничен ден. В същия срок се внасят депозит в размер на 20% от първоначалната цена на имота и ценово предложение за закупуване. Кандидатите могат да подават документи както само за един, така и за няколко от масивите едновременно.

В Свиленград пък НАП продава товарен автомобил и ремарке за него. Могат да се купят заедно или поотделно. Камионът е марка МАН от 2002 година, в задоволително техническо състояние. Оценен е на 11 400 лева. Ремаркето е марка „Тирсан“, от същата година и отново в сравнително добър вид. Първоначалната му продажна цена е 6 600 лева. Огледите на двете превозни средства започват в четвъртък и продължават до 28 септември, на адрес в Свиленград, който е публикуван в сайта за търгове на НАП – www.nap.bg, в рубриката „Продажби“. Пак там са достъпни всички подробности за тези и други търгове, организирани от Агенцията, както и снимков материал на активите.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...