Търсят гранични и пожарникари

0

Обява за вакантни длъжности е публикувана на страницата на Главна дирекция „Гранична полиция”. Тя е за лица, работещи по трудово правоотношение, чрез сключване на срочен трудов договор по чл. 68, ал. 1, т. 1 от Кодекса на труда. Бройките са за граничните управления в Малко Търново, Средец, Болярово, Елхово, Свиленград и ГКПП Лесово и Капитан Андреево.

За ГПУ Свиленград са обявени 3 щатни бройки на длъжност Сътрудник, охрана/граничен контрол, 03 група „Охрана на държавната граница”, а за ГКПП Капитан Андреево на същата длъжност са обявена – 2 щ. бр.

Средно образование е едно от изискванията към кандидатите, не се изисква професионален опит, но наличието на такъв е предимство. Кандидатите не трябва да са по-възрастни от 60 години.

Обявата за свободните длъжности е публикувана в електронната страница на Гранична полиция, Дирекция „Човешки ресурси” – МВР. Там са публикувани още образците на документите и местата за подаването им. Вторият етап от подбора е интервю.

До 31 август 2018 г. пък продължава набирането на кандидати за конкурс за пожарникари и водачи на специални автомобили в структурните звена на РДПБЗН-Хасково в региона.

За структурата в Минерални са свободни 2 пожарникарски позиции, една  е за водач, за службата в Стамболово се търсят 2-ма пожарникари и един шофьор, в Маджарово и Симеоновград позициите са за по един огнеборец, 2-ма водачи на противопожарни коли се търсят в Тополовград, а в Ивайловград вакантните места са 1 пожарникар и трима водачи.

Приемното време за работа с кандидатите е всеки работен ден от 10 до 12 ч. и от 14 до 16 ч. в сградата на бул.“България“№85, съобщават от интернет страницата на МВР. За повече информация може да позвъните на тел.038/640 221.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...