Търсят гранични и пожарникари

0

Обява за вакантни длъжности е публикувана на страницата на Главна дирекция „Гранична полиция”. Тя е за лица, работещи по трудово правоотношение, чрез сключване на срочен трудов договор по чл. 68, ал. 1, т. 1 от Кодекса на труда. Бройките са за граничните управления в Малко Търново, Средец, Болярово, Елхово, Свиленград и ГКПП Лесово и Капитан Андреево.

За ГПУ Свиленград са обявени 3 щатни бройки на длъжност Сътрудник, охрана/граничен контрол, 03 група „Охрана на държавната граница”, а за ГКПП Капитан Андреево на същата длъжност са обявена – 2 щ. бр.

Средно образование е едно от изискванията към кандидатите, не се изисква професионален опит, но наличието на такъв е предимство. Кандидатите не трябва да са по-възрастни от 60 години.

Обявата за свободните длъжности е публикувана в електронната страница на Гранична полиция, Дирекция „Човешки ресурси” – МВР. Там са публикувани още образците на документите и местата за подаването им. Вторият етап от подбора е интервю.

До 31 август 2018 г. пък продължава набирането на кандидати за конкурс за пожарникари и водачи на специални автомобили в структурните звена на РДПБЗН-Хасково в региона.

За структурата в Минерални са свободни 2 пожарникарски позиции, една  е за водач, за службата в Стамболово се търсят 2-ма пожарникари и един шофьор, в Маджарово и Симеоновград позициите са за по един огнеборец, 2-ма водачи на противопожарни коли се търсят в Тополовград, а в Ивайловград вакантните места са 1 пожарникар и трима водачи.

Приемното време за работа с кандидатите е всеки работен ден от 10 до 12 ч. и от 14 до 16 ч. в сградата на бул.“България“№85, съобщават от интернет страницата на МВР. За повече информация може да позвъните на тел.038/640 221.

Previous articleВечерта на китарите е факт
Next articleОтново засякоха кражба на ток

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...