Улици в Свиленград останаха без ток и вода

0

Без ток и вода са няколко района в Свиленград. Хората недоволстват, че електричеството е спряло още към 4.30 сутринта и към този час все още няма подаване на електроенергия. На други места то е с прекъсвания, което може да повреди уредите, опасяват се потребители на EVN.

„От 5.30 тока е премигнал 7 пъти, изключете си електроуредите”, предупреждават от рано сутринта недоволни граждани от социалната мрежа.

В други домакинства, с поставени хидрофори, липсата на електричество води и до липса на вода. По информация на абонати, ток няма в района на парка, ул.Тодор Кирков, ул. Родопи.

„След 3 мин чакане… В момента всички наши сътрудници са заети. Няма връзка с тях…Остава чакането”, жалва се друг потребител, звънил безуспешно на клиентския телефон на EVN.

Именно заради невъзможността да се свържат с оператор на клиентския номер на EVN, хората настояват за повече прозрачност при работата на енергото и своевременно подаване на информация от страна на енергоразпределителното дружество и чрез други канали, за причините за спирането на тока.

По непотвърдена информация, токът е спрян, заради ВиК авария. При остраняването на повреда по ВиК мрежата, е засегнат електрически кабел.

От страницата на ВиК става ясно, че се работи по отстраняването на две аварии в града.  Без вода са улиците от кръстовището на „Бяло море” до магазин Зора и имотите по ул. Камчия. Другата повреда е в квартала заключен между улиците Христо Ботев, Граничар, Трети март и Христо Смирненски.

След възстановяване на водоподаването се очаква от чешмите отново да потече мътна вода.

Previous articleКриминалистите хванаха 38-годишен, отглеждал канабис в двора
Next article40 телефона, антени и усилватели намериха в къщи на РР в Генералово

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...