Седем кандидати са допуснати до конкурса за ръководители на звена на пункт Капитан Андреево и пункт Лесово

0

7 са допуснатите кандидати до конкурса за 6 щатни бройки за длъжността „Ръководител на звено в митнически пункт I ниво” в Митница Бургас, съобщават от страницата си от Агенцията. 4 от вакантните места са за митнически пункт Лесово, а 2 – за митнически пункт Капитан Андреево. 4-ма са недопуснатите до конкурса, тъй като не отговарят по документи на изискванията за участие в конкурсната процедура, стана ясно от публикувания списък.

В конкурса ще продължат: Валери Стайков, Димитрина Бояджиева, Петър Недев, Румен Начев, Светлозар Ценев, Светла Желязкова-Костадинова и Стоил Топалов. Не е уточнено кои са кадидатите за Лесово и кои за Капитан Андреево. Някои от кандидатите за ръководните митническите постове са от известно време вън от системата, а други са действащи митничари и началник смени.

Практическият изпит ще се проведе на 22 юни, от 11:30 ч. в административната сграда на Митница Бургас, уточняват от ведомството. При успешно издържан практически изпит, кандидатите ще бъдат уведомени за следващия етап – изследване за професионална и психологическа пригодност. Преминалите теста за интегритет ще бъдат допуснати до интервю.

Междувременно стана ясно, че от днес Марияна Вангелова, Петър Сюлеменчев и Димитрина Бояджиева от пункт Капитан Андреево са командировани в Лесово.

Previous articleНародният представител Валери Жаблянов ще дискутира в Свиленград обезлюдяването на пограничните села
Next articleБлизо 3 хил. старинни монети задържаха митничари на Капитан Андреево

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...