Седем кандидати са допуснати до конкурса за ръководители на звена на пункт Капитан Андреево и пункт Лесово

0

7 са допуснатите кандидати до конкурса за 6 щатни бройки за длъжността „Ръководител на звено в митнически пункт I ниво” в Митница Бургас, съобщават от страницата си от Агенцията. 4 от вакантните места са за митнически пункт Лесово, а 2 – за митнически пункт Капитан Андреево. 4-ма са недопуснатите до конкурса, тъй като не отговарят по документи на изискванията за участие в конкурсната процедура, стана ясно от публикувания списък.

В конкурса ще продължат: Валери Стайков, Димитрина Бояджиева, Петър Недев, Румен Начев, Светлозар Ценев, Светла Желязкова-Костадинова и Стоил Топалов. Не е уточнено кои са кадидатите за Лесово и кои за Капитан Андреево. Някои от кандидатите за ръководните митническите постове са от известно време вън от системата, а други са действащи митничари и началник смени.

Практическият изпит ще се проведе на 22 юни, от 11:30 ч. в административната сграда на Митница Бургас, уточняват от ведомството. При успешно издържан практически изпит, кандидатите ще бъдат уведомени за следващия етап – изследване за професионална и психологическа пригодност. Преминалите теста за интегритет ще бъдат допуснати до интервю.

Междувременно стана ясно, че от днес Марияна Вангелова, Петър Сюлеменчев и Димитрина Бояджиева от пункт Капитан Андреево са командировани в Лесово.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...