Свиленград изпрати 64 абитуриенти на СУ „Д-р Петър Берон”

0

Абитуриентите от СУ „Д-р Петър Берон” откриха празничните дефилета в Свиленград. Усмихнати и красиви 64 зрелостници от три паралелки от училището преминаха по пешеходната улица на града до ресторант „Марица”.

Стотици свиленградчани дойдоха да ги изпратят. За днешния Спасовден, който е и празник на хлебарите, изсипалият се малко преди това дъжд е добра поличба и означава, че годината ще е пълна.

абитуриенти

Първи по червения килим минаха директорът на училището Мариян Боянов и неговата дама. Последваха ги стилни и елегантни младежи, изпълнени с вълнение, ентусиазъм и очаквания за бъдещето. Някои от тях споделиха, че вече са приети и ще следват в престижни университети в страната и в чужбина. Припомняме, че Випуск 2017 на СУ „Д-р Петър Берон” дари средствата, които иначе биха дали за скъпи тоалети за училищното си изпращане, на нуждаещата се от лечение 8-годишна Ели от Свиленград, и отидоха за последния звънец с тениски с надпис „Добро сърце”.

Блясък на днешната церемония привнесоха и момичета от мажоретния състав на града, които разпръскваха пред абитуриентите розов цвят. Култовият диджей – Живко Микс вдигна градуса на настроението и обеща забавления и купон до сутринта. Дефилето завърши с вечните песни – „Един неразделен клас”, „Клетва” и „Облаче ле бяло”.

На 26 май ще дефилират абитуриентите от ПГССИ „Христо Ботев”.

Previous articleПразнично шествие за 24 май в Свиленград
Next articleПГССИ „Христо Ботев” изпрати Випуск 2017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...