Тенисистът ни Денислав Проданов стана част от ТК „Авеню”

0

Талантливият ни тенисист Денислав Проданов вече е част от ТК „Авеню”, съобщиха от клуба на страницата си в интернет. Той ще се занимава под ръководството на треньорите Стефан Пантов, Иван Велев и Николай Пеев, допълват информацията от там.

”Дени е една от надеждите на българския тенис при юношите, пишат още от клубното ръководство. Искрено се надяваме на предстоящите турнири за юноши през 2017 г. успешно да си извоюва отново първите места.”

Денислав Проданов е един от най-добрите тенисисти на ТК Свиленград. Към момента  най-добрият му  ранкинг е 2-ро място във възраст до 14 години, а целта пред Денислав  през следващите две години е да влезе в Топ 150 на ITF до 18 години.

„Мотивиран, отговорен  и всеотдаен по отношение на тренировките, считаме че упоритостта,  постоянството  и огромното му желание да се развива, ще му помогнат да извърви трудния път по най-добрия за него начин, информират още от клуба.

„ТК „Авеню“  изказва своята благодарност към предишния клуб на Денислав – за добрата му работа и отличните резултати, постигнати  през 2016г. Обещаваме да надграждаме постигнатото до момента!”

Тенис център „Авеню”, гр. Бургас, е сред най-модерните тенис комплекси в България. В него се провеждат турнири от различен ранг, летни и зимни тенис лагери, подготовка на отбори, целодневни програми за деца и възрастни и др. Комплексът разполага с 10 открити клей корта с осветление и система за поливане и тенис зала с 3 изкуствени корта, които отговарят на европейските стандарти за провеждане на международни турнири.

Още щом информацията беше разпространена, заваляха и първите поздравления и пожелания за нови успехи и титли към Денислав. Успех от профила си в социалните мрежи му пожелава и колоездач номер едно на България и първият ни участник в Джирото – Николай Михайлов.

Previous articleУбедителна победа за Румен Радев в Свиленград
Next articleОбезопасиха за птици над 200 електрически стълба

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...