В скоби или в кавички

0

Тепърва се очаква общественото напрежение да се увеличи, смята кметът на общината Г. Манолов. Това според него ще се случи покрай неправилното паркиране. Поставянето на скоби бе премахнато от общинските съветници след препоръка на прокуратурата. За да има право общинска охрана да поставя скоби, трябва да имаме платени паркинги. В нашата община те са обаче безплатни. Въпреки това, всеки паркира както и където си знае. Достатъчно е да се опитаме са де придвижим в улицата на „Каролината”, където трябва да се провираме в лабиринта от коли. Как ще се сложи в ред джунглата по пътищата ни, ще се умува тепърва.

„Има няколко варианта, ще бъдат обмислени и ще бъдат предложени на общинските съветници за разглеждане”, каза Николай Колев, член на постоянната Комисия по безопасност на движението.

Един от вариантите е да се купи паяк. Това обаче ще струва около 160 хил. лв. твърдят запознати. Полицаят пък излиза поне два пъти по-скъпо от един служител на общинска охрана, каза още Манолов. Според него поставянето на скоби е бил най-социалният и ефикасен начин  проблемът с неправилното паркиране да бъде решен. Затова той очаква в следващите дни напрежението от безразборно и несъобразително паркиране да се задълбочи.

Previous articleНова обществена поръчка за „Зорница”
Next articleЗаплатите на съветниците – по-големи, наказанията – същите

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...