Да помогнем на Тодор Яйцаров!

0

Токов удар е раздробил рамото на първия продуцент на фолкзвездата Преслава. Инцидентът е станал преди 4 месеца, но бе огласен наскоро, при старта на кампанията за набиране на средства за операцията.

След битова злополука с електрически ток и последвала тежка операция сега предстои тежката и финална част – оперативно имплантиране на обратна (реверсивна) раменна става, гласи съобщението в специално направената за кампанията страница. За жалост сумата е непосилна за финансовите възможности на пострадалия.

„Нека всички приятели или просто познати да помогнем, за да може нашият приятел Тодор да живее отново нормално. Можете да дарите по всякакъв начин, да се свържете лично с Тодор или да направите това в банковите сметки”, пише негова близка. Първи подкрепиха продуцента фолкпевиците Биляна, Магда, Соня Немска, както и народните изпълнители Росица Пейчева, Ивелина Колева и Васил Вълканов.

Тодор Яйцаров е бил басист в оркестъра на Милко Калайджиев и е един от първите музикални продуценти в музикалния гигант „Пайнер”, специализирал главно във фолклора, но много от актуалните попфолк звезди като Преслава, Галена, Борис Дали, Биляна, Соня Немска и др. дължат началото на кариерата си на него. Бившият музикант е пенсионер от 3 години и си живее в Свиленград.

Банкови сметки във FiBank

IBAN BG64FINV91501003631105
В лева

IBAN BG98FINV91501000122294
В евро

Сърдечни благодарности от Тодор!

Previous articleВ пет села ще има балотаж в неделя. Бюлетините пристигат днес
Next articleНа Капитан Андреево: Задържаха 129 нелегални, натъпкани в хладилен камион

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...