Павел Попандов идва със „Слънчеви момчета“

0

Постановка с участието на Павел Попандов предстои като част от програмата по повод празника на града – 5 октомври. На 30 септември, сряда, от 18.00 часа, свиленградчани ще могат да гледат постановката „Слънчеви момчета“. Нейн автор е американският  комедиограф Нийл Саймън, написал детски пиеси, сценарии за киното, телевизионни скечове и др. Между тях и комедията „Слънчеви момчета“, която свети с особеното сияние на най-артистичното произведение не само на този автор, но и въобще  в световната драматургия.

Двама актьори, две телевизионни звезди, преминали през битката на времето, доказали своя талант и станали любимци на публиката, се срещат след 12-годишна раздяла. Кой е по-щастливият от двамата? Кой все още носи силата на творчеството? Един смешен сблъсък в необикновена ситуация, в компанията на една сексапилна медицинска сестра и амбициозен до карикатурност мениджър. Час и половина смях и забава, за да дойде финалът и да напълни със сълзи очите не само на героите, но и на зрителите.

Ролята на Уили Кларк изпълнява един от любимците на поколения български зрители – Павел Попандов. Над 100 филма, десетки театрални роли, стотици телевизионни скечове – това е биографията на звездата на българското кино, телевизия и театър.

Previous articleГЕРБ даде старт на предизборната кампания с водосвет
Next articleПостановката „Похвално слово за българката“ за 70 години на Ивайло Балабанов

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...