Павел Попандов идва със „Слънчеви момчета“

0

Постановка с участието на Павел Попандов предстои като част от програмата по повод празника на града – 5 октомври. На 30 септември, сряда, от 18.00 часа, свиленградчани ще могат да гледат постановката „Слънчеви момчета“. Нейн автор е американският  комедиограф Нийл Саймън, написал детски пиеси, сценарии за киното, телевизионни скечове и др. Между тях и комедията „Слънчеви момчета“, която свети с особеното сияние на най-артистичното произведение не само на този автор, но и въобще  в световната драматургия.

Двама актьори, две телевизионни звезди, преминали през битката на времето, доказали своя талант и станали любимци на публиката, се срещат след 12-годишна раздяла. Кой е по-щастливият от двамата? Кой все още носи силата на творчеството? Един смешен сблъсък в необикновена ситуация, в компанията на една сексапилна медицинска сестра и амбициозен до карикатурност мениджър. Час и половина смях и забава, за да дойде финалът и да напълни със сълзи очите не само на героите, но и на зрителите.

Ролята на Уили Кларк изпълнява един от любимците на поколения български зрители – Павел Попандов. Над 100 филма, десетки театрални роли, стотици телевизионни скечове – това е биографията на звездата на българското кино, телевизия и театър.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...