„Вампир” препълни залата на читалището

0

За пръв път от много време залата на читалището се препълни от зрители. Допълнителни столове бяха извадени на пътеката, за да могат да се поберат желаещите да гледат постановката „Вампир” на Хасковския театър. В голяма степен това се дължеше и на имената на Мария Каварджикова и Александра Сърчаджиева.

Драмата на Антон Страшимиров  накара зрителите да се развълнуват. След като последните няколко постановки бяха комедийни, се оказа, че не само смехът може да доведе свиленградчани в театъра.

„Достатъчно леки неща гледаме по телевизията, така че можем да си позволим да гледаме и нещо сериозно, което да ни докосне и остане в нас”, каза Александра Сърчаджиева след представлението.

Нетърпеливи зрители се срещнаха с актьорите и си направиха снимки за спомен. А те споделиха впечатленията си от емоционалната свиленградската публика.

Едно напомняне от нас и от други зрители – театър не се гледа като рок концерт, нито като футболен мач. Като ви помолят да изключите мобилните си телефони в началото на пиесата – направете го.
Previous articleСпедиторите губят заради ТИР карнета
Next articleДали 30% са 30%?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...