Почна подписка за поставянето на още „легнали“ полицаи на „Александър Стамболийски“

3

Обитатели на „Александър Стамболийски“ започнаха подписка, с която искат поставянето на още „легнали“ полицаи. Такива вече има на улицата, до пешеходната пътека в района на професионалната гимназия „Христо Ботев“. Веднага след тях обаче, неразумните шофьори натискат газта и до светофара набират достатъчно скорост, за да станат заплаха за себе си и за околните.

Улицата е успоредна на пешеходната зона и е особено натоварена. По важната пътна артерия минава голяма част от потока от автомобили към центъра. Често на нея стават инциденти. Преди време гръцка кола удари такси, а то се заби в стената на отсрещната къща. Има няколко случая, в които коли се забиват в някоя ограда. Произшествия стават и с волосипедисти. Слава богу, в повечето случаи те се разминават без сериозни последствия за водачите и пешеходците.

Тези дни обаче за пореден път инцидент изправил живеещите на улицата на нокти. За малко засилен автомобил да удари пешеходец, преминаващ по пешеходната пътека.

Това накарало и хората от улицата да започнат подписка, с която да поискат поставянето на „легнали“ полицаи, подобни на тези пред близкото училище. Само за два часа около 15 души подкрепиха инициативата. Очаква се тя да бъде адресирана с молба за съдействие до кметството.

Previous articleНад 10 кг таблетки псевдоефедрин откриха митничари
Next articleСлед напускането на Тодев: СДС в Свиленград избра ново ръководство

3 COMMENTS

  1. То не стига че не спазват правилника ами и не могат да паркират като хора

  2. искам да попитам защо колите на местна охранителна фирма не спазват правилника за движение и ПОСТОЯННО И НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ карат в насрещното?????

  3. Първо, подписката е за поставянето на „легнали полицаи“, а на на ОЩЕ. Защото такива на улицата НЯМА. Второ, гражданският иск вече е внесен до съответните органи преди 2-3 седмици вече. Трето – за 1 ден се събраха 150 подписа,а не 15 за 2 часа. Моля, не публикувайте грешна и объркваща информация. Сверете си часовниците преди да бълвате глупости!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...