Почна подписка за поставянето на още „легнали“ полицаи на „Александър Стамболийски“

3

Обитатели на „Александър Стамболийски“ започнаха подписка, с която искат поставянето на още „легнали“ полицаи. Такива вече има на улицата, до пешеходната пътека в района на професионалната гимназия „Христо Ботев“. Веднага след тях обаче, неразумните шофьори натискат газта и до светофара набират достатъчно скорост, за да станат заплаха за себе си и за околните.

Улицата е успоредна на пешеходната зона и е особено натоварена. По важната пътна артерия минава голяма част от потока от автомобили към центъра. Често на нея стават инциденти. Преди време гръцка кола удари такси, а то се заби в стената на отсрещната къща. Има няколко случая, в които коли се забиват в някоя ограда. Произшествия стават и с волосипедисти. Слава богу, в повечето случаи те се разминават без сериозни последствия за водачите и пешеходците.

Тези дни обаче за пореден път инцидент изправил живеещите на улицата на нокти. За малко засилен автомобил да удари пешеходец, преминаващ по пешеходната пътека.

Това накарало и хората от улицата да започнат подписка, с която да поискат поставянето на „легнали“ полицаи, подобни на тези пред близкото училище. Само за два часа около 15 души подкрепиха инициативата. Очаква се тя да бъде адресирана с молба за съдействие до кметството.

3 COMMENTS

  1. То не стига че не спазват правилника ами и не могат да паркират като хора

  2. искам да попитам защо колите на местна охранителна фирма не спазват правилника за движение и ПОСТОЯННО И НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ карат в насрещното?????

  3. Първо, подписката е за поставянето на „легнали полицаи“, а на на ОЩЕ. Защото такива на улицата НЯМА. Второ, гражданският иск вече е внесен до съответните органи преди 2-3 седмици вече. Трето – за 1 ден се събраха 150 подписа,а не 15 за 2 часа. Моля, не публикувайте грешна и объркваща информация. Сверете си часовниците преди да бълвате глупости!

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...