Снежана Янева поема „Хуманитарни дейности”

0

Снежана Янева е новият директор на Дирекция „Хуманитарни дейности” в общината, съобщиха от там. Тя е временно изпълняващ длъжността. До 10 февруари, когато изтече срокът на обявения от администрацията конкурс, не се явиха кандидати. Досегашният временно изпълняващ длъжността Христина Анастасова става началник-отдел „Информационно обслужване и правни дейности” към Дирекция „Бюджет и финанси, административно и информационно обслужване и евроинтеграция”.

Снежана Янева е завършила Висшия педагогически институт в Шумен, специалност „Биология и химия” и Университета по национално и световно стопанство в София, специалност „Икономика и бизнес-управление на образованието”. Тя идва в администрацията от частния сектор. Преди това има 14-годишна учителска практика. В предишния общински съвет Янева беше общински съветник и председател на групата съветници на ГЕРБ, както и председател на Комисията по образование, култура, права на човека и европейска интеграция в ОбС.

Още трима млади специалисти започнаха днес работа в Общинската администрация. На свободните позиции към Дирекция „Общинска собственост и устройство на територията” бяха назначени Лиляна Димитрова като Младши експерт „Управление на общинска собственост” и Розалина Караиванова като Младши експерт „Обществени поръчки”. Лиляна Димитрова е завършила Икономическия университет във Варна, специалност „Икономика на недвижимата собственост”. Специализирала е по студентски образователни програми в Турция и САЩ. Владее отлично английски език. Розалина Караиванова е магистър по „Международен туризъм” от университета „Проф. Д-р Асен Златаров” в Бургас. Владее немски език.

На длъжността Старши експерт „Проекти, програми, инвестиции” към отдел „Местно икономическо развитие, проекти и програми” бе назначен Любомир Апостолов.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...