Два протеста в Свиленград?

0

Освен протеста на майките за детските надбавки, за които svilengrad24 вече писа, още една група в Свиленград се готви за организирано недоволство. Инициативата е насочена към EVN и отново е в социалната мрежа.

За пет дни повече отчетен период, имам 30 на сто по-висока сметка, пише възмутен в групата „Свиленград”. И при мен е така, отговарят други потребители.

От EVN не успяха да кажат има ли и колко са подадените жалби от енергоразпределителното дружество от името на свиленградчани. Говорителят на дружеството в Пловдив съобщи, че нямат разпределение на данните по общини. Крум Косев заяви, че за област Хасково жалбите са 58 на брой, повечето са проверени, а само при една е счетено, че е основателна. Всеки,�който не е съгласен с последните фактури, може да подаде жалба в офиса на компанията,�а срок за това няма, уточни той.

Ще прерасне ли недоволството в Свиленград в протестни действия, каквито има в други градове на страната? Тепърва ще се уточняват подробностите, коментират потребителите в социалната мрежа.

Възможно е протестът да стане две в едно. В началото на седмицата майки обявиха отново в социалната мрежа, че ще протестират срещу ниските детски надбавки и майчинство. Припомняме ви, че те обявиха протеста за понеделник, 18 февруари, от 13.00 часа на площад 14 март, но все още никой от членовете на групата „Майки на протест”, с които се свързахме, не се е ангажирал да организира подробностите за официален протест. Други са скептични, че протести тук не е имало и едва ли ще има, въпреки недоволството.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...