Два протеста в Свиленград?

0

Освен протеста на майките за детските надбавки, за които svilengrad24 вече писа, още една група в Свиленград се готви за организирано недоволство. Инициативата е насочена към EVN и отново е в социалната мрежа.

За пет дни повече отчетен период, имам 30 на сто по-висока сметка, пише възмутен в групата „Свиленград”. И при мен е така, отговарят други потребители.

От EVN не успяха да кажат има ли и колко са подадените жалби от енергоразпределителното дружество от името на свиленградчани. Говорителят на дружеството в Пловдив съобщи, че нямат разпределение на данните по общини. Крум Косев заяви, че за област Хасково жалбите са 58 на брой, повечето са проверени, а само при една е счетено, че е основателна. Всеки,�който не е съгласен с последните фактури, може да подаде жалба в офиса на компанията,�а срок за това няма, уточни той.

Ще прерасне ли недоволството в Свиленград в протестни действия, каквито има в други градове на страната? Тепърва ще се уточняват подробностите, коментират потребителите в социалната мрежа.

Възможно е протестът да стане две в едно. В началото на седмицата майки обявиха отново в социалната мрежа, че ще протестират срещу ниските детски надбавки и майчинство. Припомняме ви, че те обявиха протеста за понеделник, 18 февруари, от 13.00 часа на площад 14 март, но все още никой от членовете на групата „Майки на протест”, с които се свързахме, не се е ангажирал да организира подробностите за официален протест. Други са скептични, че протести тук не е имало и едва ли ще има, въпреки недоволството.

Previous articleЕдна година след наводнението
Next articleПротест срещу високите сметки за ток и в Свиленград

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...