Али Баба триумфира над Пепелянките в инфарктен финал

0

Отборът на Али Баба победи в инфарктен финал и стана за пореден път носител на Купа „Трети март” като триумфира над Пепелянките само с един гол разлика, след дузпи.

Сочените за фаворити, заради вече девет победи в аматьорския футболен турнир на малки вратички, замалко да изпуснат трофея. Оспорваният мач с Пепелянките завърши 0:0 в редовното време и 1:1 в продълженията. Пепелянките водеха до последната минута на второто продължение.

В последвалите над 10 дузпи, положението стана повече от напрегнато и интересно, за удоволствие на събралата се публика. С един точен удар повече Али Баба отново триумфира с купата.

На трето място се класира отборът на Силктекс, а на четвърто – Бурденис.

Организаторите на турнира от община Свиленград връчиха и парични премии на победителите.

Грамота за най-добър вратар в турнира получи Димитър Николов от отбора на Силктекс. За голмайстор на надпреварата беше обявен Христо Стефанов от Пепелянките. А за най-атрактивен състезател беше отличен Виолин Росицов. Отличие „най-прогресивен” получи отбора на Туборг.

Продължавайте в този дух и продължавайте да правите такива открити и честни игри, поздрави състезателите заместник-кметът Мария Костадинова за хъса, с който се бориха за победа финалистите. На останалите пожела да не ги напуска амбицията. Тя съобщи още, че в момента се правят още две нови спортни площавки – в кв. Капитан Петко войвода и ромския квартал, а след няколко месеца – спортно съоръжение ще има и в кв. Простор.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...