„Берон” изпрати своите абитуриенти

0

За 62-ма абитуриенти на СОУ „Д-р Петър Берон” за последен път би учебният звънец.

Прочувственото сбогуване с класните ръководители в учебните стаи, с подготвени от единадесетокласници изненади и размяна на мили думи, се преля в тържествената и празнична еуфория в двора на училището.

Благодаря ви за вашето ярко и неповторимо присъствие, поздрави абитуриентите директорът на училището Марян Боянов. Всеки от вас е специален и уникален. И ние ще ви запомним с това. Знам, че ще продължавате да носите училището в сърцето си.

Простете ни неволните грешки и бели. Благодарим ви, че бяхте до нас през цялото време, каза от името на зрелостниците Пламена Джарадад. На съвипускниците си тя пожела смел избор в живота и никога да не спират да мечтаят.

На церемонията този път нямаше персонални награда за учителите. С вашата работа и мотивация вие направихте изборът невъзможен, благодари още Боянов на колегите си и им пожела да продължават да затрудняват избора на учители-отличници.

Випуск 2014 има общ успех за 12-ти клас много добър 5,40. Класните им ръководители са Веселина Илиева, Таня Делчева и Мария Вълчева. Природоматематическият 12в е записал отличен 5,60 за годината.

Церемонията по изпращането беше придружена с изпълнения на мажоретния състав на училището, смяна на знаменосците и асистенките им, поздрав на кандидат-първокласничка към абитуриентите.

Събитието беше полято със солидна доза конфети, балони и сълзи от раздялата с училището. По традиция всеки зрелостник мина за сбогуване със знамето и учителите.

Previous articleПрезидент изненада Свиленград с разходка по главната
Next articleКуп депутати в Мезек за събора

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...