„Берон” изпрати своите абитуриенти

0

За 62-ма абитуриенти на СОУ „Д-р Петър Берон” за последен път би учебният звънец.

Прочувственото сбогуване с класните ръководители в учебните стаи, с подготвени от единадесетокласници изненади и размяна на мили думи, се преля в тържествената и празнична еуфория в двора на училището.

Благодаря ви за вашето ярко и неповторимо присъствие, поздрави абитуриентите директорът на училището Марян Боянов. Всеки от вас е специален и уникален. И ние ще ви запомним с това. Знам, че ще продължавате да носите училището в сърцето си.

Простете ни неволните грешки и бели. Благодарим ви, че бяхте до нас през цялото време, каза от името на зрелостниците Пламена Джарадад. На съвипускниците си тя пожела смел избор в живота и никога да не спират да мечтаят.

На церемонията този път нямаше персонални награда за учителите. С вашата работа и мотивация вие направихте изборът невъзможен, благодари още Боянов на колегите си и им пожела да продължават да затрудняват избора на учители-отличници.

Випуск 2014 има общ успех за 12-ти клас много добър 5,40. Класните им ръководители са Веселина Илиева, Таня Делчева и Мария Вълчева. Природоматематическият 12в е записал отличен 5,60 за годината.

Церемонията по изпращането беше придружена с изпълнения на мажоретния състав на училището, смяна на знаменосците и асистенките им, поздрав на кандидат-първокласничка към абитуриентите.

Събитието беше полято със солидна доза конфети, балони и сълзи от раздялата с училището. По традиция всеки зрелостник мина за сбогуване със знамето и учителите.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...