„Сбогом и благодарим!” от зрелостници за учители

0

ПГССИ „Христо Ботев” изпрати своите абитуриенти. 65-мата зрелостници си взеха последно сбогом с училището рано тази сутрин, а малко по-късно се вляха в редиците на традиционното шествие за 24 май по пешеходната улица на Свиленград.

С мили думи и пожелания за справяне с житейските предизвикателства, както и с много цветя протече тържеството на професионалната гимназия. Имаше ги и традиционните посрещане на знамето и смяна на „караула”.

Професионалното школо благодари и на онези, които са помагали за практическото усъвършенствата на възпитаниците и постигането на победи в различни национални надпревари.

Училището обяви за най-добри в професията и връчи отличия на Михаил Камбуров и Ангел Чапкънов. За спортни постижения беше отличен Иван Тодоров.

Скъпи учители, благодарим ви за часовете на радост и всеотдайност, каза обявената за отличник на випуска Петя Михайлова от 12 б. За силата да се усмихвате, дори когато е било трудно. Който има обич, има всичко. Има дни като този, когато очите се смеят и плачат. Сбогом и благодарим!

Ученици от три паралелки – икономика, селски туризъм и механизация на селското стопанство, си размениха прощални думи с учителите и обещания за скорошни срещи.

Балната вечер на ПГССИ „Христо Ботев” е в изборния 25 май.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...