„Сбогом и благодарим!” от зрелостници за учители

0

ПГССИ „Христо Ботев” изпрати своите абитуриенти. 65-мата зрелостници си взеха последно сбогом с училището рано тази сутрин, а малко по-късно се вляха в редиците на традиционното шествие за 24 май по пешеходната улица на Свиленград.

С мили думи и пожелания за справяне с житейските предизвикателства, както и с много цветя протече тържеството на професионалната гимназия. Имаше ги и традиционните посрещане на знамето и смяна на „караула”.

Професионалното школо благодари и на онези, които са помагали за практическото усъвършенствата на възпитаниците и постигането на победи в различни национални надпревари.

Училището обяви за най-добри в професията и връчи отличия на Михаил Камбуров и Ангел Чапкънов. За спортни постижения беше отличен Иван Тодоров.

Скъпи учители, благодарим ви за часовете на радост и всеотдайност, каза обявената за отличник на випуска Петя Михайлова от 12 б. За силата да се усмихвате, дори когато е било трудно. Който има обич, има всичко. Има дни като този, когато очите се смеят и плачат. Сбогом и благодарим!

Ученици от три паралелки – икономика, селски туризъм и механизация на селското стопанство, си размениха прощални думи с учителите и обещания за скорошни срещи.

Балната вечер на ПГССИ „Христо Ботев” е в изборния 25 май.

Previous articleТрус разлюля Свиленград
Next articleПарад и духова музика за 24 май

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...