Четирима задържани в Свиленград за кражби на коли

0

Четирима от Любимец са задържани за кражба на автомобили. Полицейски автопатрул в Свиленград подава сигнал за проверка на товарен автомобил „Рено” на 4 април в 3.30 часа, до складова база в града. Колата спряла, а водачът й е хукнал да бяга.

В автомобила останали трима мъже на 19г., 28г. и 17г. При разговор с тях станало известно, че малко преди проверката са откраднали возилото от града, собственост на 53-годишна свиленградчанка. Заловен в Любимец е и избягалият водач на 20г. В хода на работата, задържаните признали, че са откраднали още 3 коли – лек автомобил „Опел“ от Любимец, а от Свиленград – два „Опел“-а, товарен и лек. Четиримата познайници на полицията  са с мярка на задържане до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Две кражби са регистрирани в свиленградското управление на 5-ти. Едната е от хранителен магазин на улица „Одрин“ в града. В бакалията е проникнато след изкъртване на входната врата с твърд предмет и са задигнати 11 стека цигари. Втората кражба е осъществена в с.Малко градище. Разбит е катинар на врата на дърводелска работилница, откъдето са откраднати инструменти.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...