Свиленградчанки кандидатки за „Най-красива абитуриентка” за 2019

0

Свиленградчанката Русана Желязкова от ПГССИ „Христо Ботев” е сред канидатките за „Най-красива абитуриентка” за 2019 г. Кандидатки са още Кристиана Димова, Аксел Невеново, също от ПГССИ, както и Силвия Божинова от СУ „Д-р Петър Берон”.

Конкурсът се организира за поредна година от Dir.bg. Над 80 са вече регистрираните участнички от цялата страна. Момичетата са от София, Смолян, Пловдив, Пазарджик, Свищов, Велико Търново, Сливен, Шумен, Бургас, Стара Загора и др.

Фаворитката си ще посочи звездното жури в състав – режисьорът Ники Илиев, моделът Диляна Попова, поп певицата Дара и победителката от миналата година Елица Луканова. Журито ще избира измежду 20 от кандидатките. 10 от финалистките ще бъдат избрани от лайкове във фейсбук страницата на конкурса, а други 10 ще бъдат класирани от редакционния екип на Dir.bg.

Крайният срок за изпращане на снимките за участие в конкурса е 14.00 часа на 12 юни. Гласуването за десетте най-харесвани снимки от потребителите става чрез натискане на бутона Like  под съответната снимка във фейсбук страницата на конкурса. Победителката ще бъде обявена на 17 юни. Наградите са: спа ваканция, смартфон, парфюмно бижу.

/Момичетата участват с повече от 1 снимка и някои от фотосите вече имат сериозен брой харесвания. До крайната дата е възможно да има още кандидатки от Свиленград/

Previous articleПризови места за фолклорни таланти от „Тунджа пее и танцува”
Next articleРуси Георгиев и Рая Стайкова победители от Регионалния турнир по тенис

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...