Свиленградчанин спечели телефон от лотарията на НАП

0

Христо Койчев от Свиленград грабна поредната седмична награда от Лотарията с касови бележки на НАП. Той получи нов, изключително стилен телефон със завидни параметри. Късмет му донесе касова бележка за 5,87 лв. от търговска верига в града.

Христо Койчев играе редовно – още от началото на лотарията на приходната агенция през 2017 година. Днес апаратът му бе връчен от директора на офиса на НАП в Хасково г-н Запрянов с пожелание за повече приятни разговори и красиви снимки с придобивката.

Все повече стават феновете от област Хасково, които играят за награда от Лотарията на НАП, съобщават от офиса на Агенцията. Към днешна дата участниците са  2090 души. Всички те са регистрирали 83 400 касови бележки на обща стойност над 1,2 млн. лв.

От офиса на НАП в Хасково обръщат внимание, че в данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходния сезон, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Двойно по-голям шанс за спечелване на награда имат участниците, които плащат с банкова карта и освен касовата бележка, регистрират и тази от ПОС терминала. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките.

От НАП допълват, че е изключително важно хората да пазят касовите си бележки, защото ще получават наградите срещу тях.

Previous article35-годишна жена в неизвестност
Next articleМилко Калайджиев маха мустака заради „Като две капки вода”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...