Свиленградчани в „Семейни войни” през март

0

Общо 3 300 лв. печелят Иванови и Камбурови от три поредни победи

Две свиленградски семейства ще вземат участие в популярното телевизионно предаване „Семейни войни”. Това са Антония Иванова, Иван Иванов, брат му – Васил Иванов, Христо Камбуров и Антоанета Камбурова.

Често гледаме предаването и много се забавляваме с участниците и въпросите от семейната игра, разказа Антония Иванова, която е учителка в СУ „Д-р Петър Берон”.

Като на шега, двете приятелски семейства – Камбурови и Иванови, решават да се явят на кастинга за участие в Стара Загора. След две седмици, на 13 януари, от екипа на предаването се свързват с тях и ги канят на снимки.

В началото на снимките беше притеснително, но впоследствие се отпуснахме и наистина беше доста забавно. И екипът, и водещият бяха много приятни и играта ни увлече, споделя още от емоционалното им участие в шоуто Антония.

Свиленградчаните успяват да вземат три победи в три предавания, но на четвъртото отпадат. Общата сума, спечелена от тях в играта е 3 300 лв. Представянето им ще можем да гледаме по Нова телевизия на 8, 11, 12 и 13 март.

Забавната игра „Семейни войни” се излъчва по Нова телевизия от понеделник до петък от 18.00 часа. Във всеки епизод участват две семейства, които се състезават да отгатнат най-популярните отговори на въпроси, които са били зададени предварително на минимум 100 човека.

Играта се състои от общо шест рунда. В първите пет, семействата се състезават помежду си, като се стремят да спечелят максимален брой точки. Семейството, спечелило по-голям брой точки, става победител в съответния епизод и играе в шестия рунд от играта – „Бързи пари”, където може да спечели допълнителни бонуси.

Отборът победител продължава играта си в следващия епизод на шоуто, а победителите в пет поредни епизода прибавят към сумата, която са събрали, още 5000 лв.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...