Свиленградчани в „Семейни войни” през март

0

Общо 3 300 лв. печелят Иванови и Камбурови от три поредни победи

Две свиленградски семейства ще вземат участие в популярното телевизионно предаване „Семейни войни”. Това са Антония Иванова, Иван Иванов, брат му – Васил Иванов, Христо Камбуров и Антоанета Камбурова.

Често гледаме предаването и много се забавляваме с участниците и въпросите от семейната игра, разказа Антония Иванова, която е учителка в СУ „Д-р Петър Берон”.

Като на шега, двете приятелски семейства – Камбурови и Иванови, решават да се явят на кастинга за участие в Стара Загора. След две седмици, на 13 януари, от екипа на предаването се свързват с тях и ги канят на снимки.

В началото на снимките беше притеснително, но впоследствие се отпуснахме и наистина беше доста забавно. И екипът, и водещият бяха много приятни и играта ни увлече, споделя още от емоционалното им участие в шоуто Антония.

Свиленградчаните успяват да вземат три победи в три предавания, но на четвъртото отпадат. Общата сума, спечелена от тях в играта е 3 300 лв. Представянето им ще можем да гледаме по Нова телевизия на 8, 11, 12 и 13 март.

Забавната игра „Семейни войни” се излъчва по Нова телевизия от понеделник до петък от 18.00 часа. Във всеки епизод участват две семейства, които се състезават да отгатнат най-популярните отговори на въпроси, които са били зададени предварително на минимум 100 човека.

Играта се състои от общо шест рунда. В първите пет, семействата се състезават помежду си, като се стремят да спечелят максимален брой точки. Семейството, спечелило по-голям брой точки, става победител в съответния епизод и играе в шестия рунд от играта – „Бързи пари”, където може да спечели допълнителни бонуси.

Отборът победител продължава играта си в следващия епизод на шоуто, а победителите в пет поредни епизода прибавят към сумата, която са събрали, още 5000 лв.

Previous articleПремиерите в кино „Тракия” до 21 февруари
Next articleЗадържаха контрабандни лекарства за полова мощ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...