Приемат заявления за участие в турнира за Купа „Трети март“

0

Обявиха регламента за участие в турнира по футбол на малки вратички за Купа „Трети март”. До 10.00 часа на 18 февруари в Спортната зала се приемат писмени заявки за участие на отборите. Те трябва да бъдат придружени със заварен от фирмата списък на играчите с информация за трите имена и дата на раждане на всеки, както и с посочен капитан на отбора. Приемат се и заявления на желаещите да съдийстват на турнира.

Заявилите участие отбори ще бъдат разпределени чрез жребий в групи. Той ще бъде теглен на 18 февруари от 12:00 часа в залата за тихи игри в Спортна зала Свиленград. На следващия ден ще бъде оповестена програмата с часовете и датите на мачовете. Телефон за контакти: 0887/815 520 и 74315.

Турнирът ще се проведе на спортната площадка в кв. Изгрев. Право на участие имат непрофесионални отбори от местни фирми, предприятия и учреждения. Не се допускат за участие състезатели под 16-годишна възраст.

Атрактивната надпревара по футбол на малки вратички от години привлича много участници и зрители. Негов организатор е общината в Свиленград, по повод националния празник на България Трети март. Турнирът има и награден фонд. Победителят получава купа, грамота и 250 лв. Отборите на второ и трето място ще получат съответно 150 и 100 лв.

Ще бъдат връчени и традиционните призове за голмайстор и най-добър вратар на турнира.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...