Приемат заявления за участие в турнира за Купа „Трети март“

0

Обявиха регламента за участие в турнира по футбол на малки вратички за Купа „Трети март”. До 10.00 часа на 18 февруари в Спортната зала се приемат писмени заявки за участие на отборите. Те трябва да бъдат придружени със заварен от фирмата списък на играчите с информация за трите имена и дата на раждане на всеки, както и с посочен капитан на отбора. Приемат се и заявления на желаещите да съдийстват на турнира.

Заявилите участие отбори ще бъдат разпределени чрез жребий в групи. Той ще бъде теглен на 18 февруари от 12:00 часа в залата за тихи игри в Спортна зала Свиленград. На следващия ден ще бъде оповестена програмата с часовете и датите на мачовете. Телефон за контакти: 0887/815 520 и 74315.

Турнирът ще се проведе на спортната площадка в кв. Изгрев. Право на участие имат непрофесионални отбори от местни фирми, предприятия и учреждения. Не се допускат за участие състезатели под 16-годишна възраст.

Атрактивната надпревара по футбол на малки вратички от години привлича много участници и зрители. Негов организатор е общината в Свиленград, по повод националния празник на България Трети март. Турнирът има и награден фонд. Победителят получава купа, грамота и 250 лв. Отборите на второ и трето място ще получат съответно 150 и 100 лв.

Ще бъдат връчени и традиционните призове за голмайстор и най-добър вратар на турнира.

Previous articleУвеличават помощта за новородено в община Свиленград
Next articleПремиера на „Фаворитката” в кино „Тракия”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...