Свиленград ще получи над 1,5 млн. за ремонт на улици

0

Свиленград ще получи 1 701 185 лева за ремонт на улици в града, съобщиха от областната администрация. Средствата са одобрени от Министерски съвет. Близо 146 млн. лева ще бъдат разпределени за общините в цялата страна. Парите са за извършване на текущи ремонти и за добиване на нефинансови активи.

Над 6 млн. 500 хил. лв. ще бъдат инвестирани в ремонт и инфраструктура в Хасковска област. Пари за реконструкция на улици ще получат още община Маджарово /с. Долни главанак/, населени места в община Стамболово, община Ивайловград и община Минерални бани.

В Харманли ще получат средства за ремонт на съществуваща ВиК мрежа и сградни отклонения по улиците: “Св.Св.Кирил и Методий“, „Св.Кл.Охридски“, „Освободител“, „Сакар планина“, Балкан“, Петко Каравелов“, Христо Смирненски“. В Симеоновград с 820 хиляди лева ще се рехабилитира ул.“Стефан Стамболов“ и ще се подмени ВиК мрежата.

За Любимец са предвидени от правителството 430 хиляди лева за окончателно завършване на ремонта на Специализираната болница за лечение, както и за рехабилитация на сградата на Младежки дом.

Previous articleБлаготворителен футзал за рисунки в Детското отделение
Next articleКонтрабандни цигари иззеха полицаи при проверки на магистралата

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...