Свиленград ще получи над 1,5 млн. за ремонт на улици

0

Свиленград ще получи 1 701 185 лева за ремонт на улици в града, съобщиха от областната администрация. Средствата са одобрени от Министерски съвет. Близо 146 млн. лева ще бъдат разпределени за общините в цялата страна. Парите са за извършване на текущи ремонти и за добиване на нефинансови активи.

Над 6 млн. 500 хил. лв. ще бъдат инвестирани в ремонт и инфраструктура в Хасковска област. Пари за реконструкция на улици ще получат още община Маджарово /с. Долни главанак/, населени места в община Стамболово, община Ивайловград и община Минерални бани.

В Харманли ще получат средства за ремонт на съществуваща ВиК мрежа и сградни отклонения по улиците: “Св.Св.Кирил и Методий“, „Св.Кл.Охридски“, „Освободител“, „Сакар планина“, Балкан“, Петко Каравелов“, Христо Смирненски“. В Симеоновград с 820 хиляди лева ще се рехабилитира ул.“Стефан Стамболов“ и ще се подмени ВиК мрежата.

За Любимец са предвидени от правителството 430 хиляди лева за окончателно завършване на ремонта на Специализираната болница за лечение, както и за рехабилитация на сградата на Младежки дом.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...