Осъдиха четиримата гастарбайтери, нападнали полицаи на Капитан Андреево

0

Шест месеца затвор за счупен крак на граничен служител

Четиримата гастарбайтери, които през лятото на миналата година бяха задържани заради хулиганство и нанасяне на телесна повреда на трима полицейски служители от пункт Капитан Андреево са осъдени, след подписано споразумение, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Шест месеца „лишаване от свобода” при първоначален „общ” режим на изтърпяване получи турският гражданин Абидин Й., на 47 г., затова че счупи крака на граничен полицай от пункт Капитан Андреево.

По една година и шест месеца „лишаване от свобода“ условно с три години изпитателен срок получават 26-годишната Тугба Т. и 45-годишната Перихан Й., за нанесените леки телесни повреди – охлузвания и кръвонасядания, по тялото на старши полицай от пункта.

Заради нанесената разкъсно-контузна рана на лицето на старши полицай, на 27-годишната Шермин й е наложено наказание от две години “лишаване от свобода” условно с четири години изпитателен срок.

Припомняме, на 23 август 2017 г., пътуващите гастарбайтери отказват на граничните служители да отворят багажника за проверка и, подавайки газ на автомобила, побягват. Микробусът е спрян, а при опит да бъдат задържани пътниците и шофьора, те оказват съпротива.

Споразуменията по наказателното производство са влезли в сила и не подлежат на протест и обжалване.

Previous articleСвиленградчанин организира национален маратон в подкрепа на Пирин
Next articleИзживейте приятна и спокойна почивка, носеща полъха на Прованс

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...