Хасковският депутат Станислав Дечев подаде оставка

0

Станислав Дечев вече не е народен представител. Днес той се отказа от депутатското си място, заедно с още петима свои колеги. Официалните мотиви в заявлението на Дечев са “лични”, но очакванията са той да бъде назначен отново за областен управител на Хасково. В мандата на миналия парламент, Дечев също беше губернатор на Хасково.

След рокадата на негово място в парламента трябва да влезе председателя на ОбС-Димитровград Гергана Кръстева. Тя обаче е внесла заявление за отказ до ЦИК по лични причини.

Така в парламента вероятно ще влезе петият в листата на ГЕРБ за Хасково Георги Станков, който е директор на Областната дирекция по безопасност на храните. Пред Haskovo.info Станков, който е от Любимец, коментира, че все още не е взел решение дали ще става депутат. Ако и той се откаже, в парламента влиза следващият в листата – бившият заместник-областен управител Валентин Ангелов. Ако това се случи, пенсионираният началник на пожарната в Свиленград, ще стане вторият тукашен депутат в 44-то Народно събрание. В парламента от БСП влезе предприемачът Никола Динков.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...