Хасковският депутат Станислав Дечев подаде оставка

0

Станислав Дечев вече не е народен представител. Днес той се отказа от депутатското си място, заедно с още петима свои колеги. Официалните мотиви в заявлението на Дечев са “лични”, но очакванията са той да бъде назначен отново за областен управител на Хасково. В мандата на миналия парламент, Дечев също беше губернатор на Хасково.

След рокадата на негово място в парламента трябва да влезе председателя на ОбС-Димитровград Гергана Кръстева. Тя обаче е внесла заявление за отказ до ЦИК по лични причини.

Така в парламента вероятно ще влезе петият в листата на ГЕРБ за Хасково Георги Станков, който е директор на Областната дирекция по безопасност на храните. Пред Haskovo.info Станков, който е от Любимец, коментира, че все още не е взел решение дали ще става депутат. Ако и той се откаже, в парламента влиза следващият в листата – бившият заместник-областен управител Валентин Ангелов. Ако това се случи, пенсионираният началник на пожарната в Свиленград, ще стане вторият тукашен депутат в 44-то Народно събрание. В парламента от БСП влезе предприемачът Никола Динков.

Previous articleМеждународната велообиколка за Деня на Европа ще се проведе на 14 май
Next articleЗапочва пръскането срещу комари и кърлежи

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...