„Термопроектстрой” обяви партньорството си с „Профил” на семинар за енергийна ефективност при помпени системи

0

Компанията е основен представител за България на редица европейски производители

Поредното си традиционно събитие организираха от „Термопроектстрой” ЕООД. Летният семинар беше на тема „Намаляване потреблението на енергия и прилагането на стандартите за енергийна ефективност при използването на помпени системи”. Събитието се проведе на 28 юни, във формат „Термопоректстрой и приятели”. Събитието предизвика голям интерес сред местните представители на ВиК и ОВК сектора.

Организаторите бяха поканили представители на фирма „Профил“ – официален дистрибутор за България на италианския конгломерат „DAB WATER TECHNOLOGY’’ S.p.A. Изборът на доказани европейски партньори, които се ползват с голямо доверие на световните пазари, са сред най-важните приоритети на дружеството. Основаната през 1994 г. в Пловдив компания е основен представител за България на редица европейски производители. Сред тях DAB PUMPS GROUP S.p.A. Италия (най-големият производител на помпи и помпени системи на Апенините), RITMO S.p.A. Италия (производител на машини за челно и електро-дифузионно заваряване на пластмасови изделия), VALROM INDUSTRIE Румъния (производител на тръби и фитинги) и редица други.

Инж. Тодор Даков и експерт-продажби Ангел Караджов представиха детайлно продуктовата гама на „Профил“. Помпените системи DAB, с изключителните си технологични качества, иновативни параметри, екологични показатели и забележителен дизайн, очароваха гостите.

Единствените по рода си хидрофорна система за битови и индустриални нужди E.SYBOX, характерна с изключително лесното си обслужване (монтаж и усвояване на настройките) и уникалният потопяем хидрофор DIVERTRON, бяха част от продуктите към които присъстващите проявиха най – голям интерес.

През втората половина от деня бяха разгледани машините за заваряване на пластмасови тръби, фасонни части и плоскости на Ritmo, като пред всички зрители бе извършена демонстрация на заваръчен процес.

На финала на семинара инж. Георги Илиев (собственик на Термопроектстрой ЕООД), благодари на присъстващите гости, с което бе обявено пред всички началото на сътрудничеството между фирмите „Термопроектстрой“ и „Профил“.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...