„Термопроектстрой” обяви партньорството си с „Профил” на семинар за енергийна ефективност при помпени системи

0

Компанията е основен представител за България на редица европейски производители

Поредното си традиционно събитие организираха от „Термопроектстрой” ЕООД. Летният семинар беше на тема „Намаляване потреблението на енергия и прилагането на стандартите за енергийна ефективност при използването на помпени системи”. Събитието се проведе на 28 юни, във формат „Термопоректстрой и приятели”. Събитието предизвика голям интерес сред местните представители на ВиК и ОВК сектора.

Организаторите бяха поканили представители на фирма „Профил“ – официален дистрибутор за България на италианския конгломерат „DAB WATER TECHNOLOGY’’ S.p.A. Изборът на доказани европейски партньори, които се ползват с голямо доверие на световните пазари, са сред най-важните приоритети на дружеството. Основаната през 1994 г. в Пловдив компания е основен представител за България на редица европейски производители. Сред тях DAB PUMPS GROUP S.p.A. Италия (най-големият производител на помпи и помпени системи на Апенините), RITMO S.p.A. Италия (производител на машини за челно и електро-дифузионно заваряване на пластмасови изделия), VALROM INDUSTRIE Румъния (производител на тръби и фитинги) и редица други.

Инж. Тодор Даков и експерт-продажби Ангел Караджов представиха детайлно продуктовата гама на „Профил“. Помпените системи DAB, с изключителните си технологични качества, иновативни параметри, екологични показатели и забележителен дизайн, очароваха гостите.

Единствените по рода си хидрофорна система за битови и индустриални нужди E.SYBOX, характерна с изключително лесното си обслужване (монтаж и усвояване на настройките) и уникалният потопяем хидрофор DIVERTRON, бяха част от продуктите към които присъстващите проявиха най – голям интерес.

През втората половина от деня бяха разгледани машините за заваряване на пластмасови тръби, фасонни части и плоскости на Ritmo, като пред всички зрители бе извършена демонстрация на заваръчен процес.

На финала на семинара инж. Георги Илиев (собственик на Термопроектстрой ЕООД), благодари на присъстващите гости, с което бе обявено пред всички началото на сътрудничеството между фирмите „Термопроектстрой“ и „Профил“.

Previous articleЖОРО ЗАВИНАГИ НА 42…
Next articleВтора шампионска титла за Руси Георгиев

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...