14 деца от Свиленград и Любимец взеха участие в турнира по шах за Купа „Трети март”

0

14 деца до 16-годишна възраст от Свиленград и Любимец участваха в свиленградския турнир по шах  – деца за купа „Трети март“ – 2016 г. Турнирът е организиран от ШЦ „Свиленград 2013“ със съдействието на ОбА – Свиленград. Наградите са осигурени от общината и бяха връчени от треньора на клуба Георги Станев.

Във възрастовата група до 10 години победител е Антония Тонева от СОУ „Д- р П. Берон“ – Свиленград, на второ място е Милен Бамбалов от НУ „Захари Стоянов“ – Любимец, трети е Жак Димитров също от НУ „Захари Стоянов“ – Любимец и на четвърто място застана Андрея Илиева от ОУ „Ив. Вазов“ – Свиленград.

В групата до 12 години, първи е Димитър Николов от  СОУ „Д-р П. Берон“ – Свиленград, второто място заслужи Стефани Данаилова от ОУ „Ив. Вазов“ – Свиленград, на трето място се класира Стефан Димитров от СОУ „Д-р П. Берон“ – Свиленград и четвърти е Андрей Атанасов от ОУ „Л. Каравелов“.

При 14-годишните за победител бе обявен Константин Льондев от ОУ „Ив. Вазов”, втора е Паолина Иванова от СОУ „Желязко Терпешев“ – Любимец, на трето място се нареди Емил Атанасов от ОУ „Л. Каравелов“ и четвърто място е за Христо Даскалов от СОУ „Желязко Терпешев“ – Любимец.

В групата до 16 години победител и носител на купата стана Пеньо Василев, който с тази си победи и победата от бадминтона се сдоби с две купи от турнирите, посветени на Трети март. В тази възрастова група на второ място е Иван Иванов от СОУ „Желязко Терпешев“ – Любимец.

След това състезание 5 деца от ШЦ „Свиленград 2013“ отиват на детски шахматен турнир „Свобода 2016“ в Раднево. Състезанията по шах за купа „Трети март 2016“ в Свиленград продължават и на 6 март – неделя.

Previous articleЗавърши турнирът по бадминтон за деца
Next articleВръчиха служебно Купа „Трети март” на „НИЛ”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...