Търг за Кристъл палас на главната

0

Едно от последните апетитни места в центъра на града ще бъде застроено. Само че този път от общината. Тя ще проведе утре търг за продажбата на все още непостроените магазини, офиси и апартаменти в триетажна сграда с мансарда. Супер модерната сграда ще бъде издигната на терен на общината, в близост до хотел Метропол. Част от нея ще бъде в стъкло. Документи за участие се приемат до края на днешния ден.

През февруари вече бяха продадени два от имотите. За началото на март останаха магазин, офис и два апартамента. Началната им цена е около 770 лв. на квадрат.  Плащанията ще бъдат на три вноски, като първата е 50% от общата сума след подписването на договора. Обектът трябва да бъде завършен за 18 месеца.

Атрактивното място е едно от последните с излаз към центъра. За сравнение строителният предприемач Маргарит Петров, обяснява, че в полузавършен вид имотите в центъра на Харманли излизат около 400 лв. При завършен сумата е близка до тази на Кристъл палас в центъра на Свиленград. Други имоти в свиленградско опират и до почти 900 лв., въпреки че са малко встрани от центъра. Там обаче има допълнителни екстри.

Previous articleКризата удари и СОМАТ
Next articleПодаряват на царя снимка на баща му

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...