Търг за Кристъл палас на главната

0

Едно от последните апетитни места в центъра на града ще бъде застроено. Само че този път от общината. Тя ще проведе утре търг за продажбата на все още непостроените магазини, офиси и апартаменти в триетажна сграда с мансарда. Супер модерната сграда ще бъде издигната на терен на общината, в близост до хотел Метропол. Част от нея ще бъде в стъкло. Документи за участие се приемат до края на днешния ден.

През февруари вече бяха продадени два от имотите. За началото на март останаха магазин, офис и два апартамента. Началната им цена е около 770 лв. на квадрат.  Плащанията ще бъдат на три вноски, като първата е 50% от общата сума след подписването на договора. Обектът трябва да бъде завършен за 18 месеца.

Атрактивното място е едно от последните с излаз към центъра. За сравнение строителният предприемач Маргарит Петров, обяснява, че в полузавършен вид имотите в центъра на Харманли излизат около 400 лв. При завършен сумата е близка до тази на Кристъл палас в центъра на Свиленград. Други имоти в свиленградско опират и до почти 900 лв., въпреки че са малко встрани от центъра. Там обаче има допълнителни екстри.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...