Руслан Мъйнов пее безплатно за свиленградчани в новата спортна зала

0

Артистът и певец Руслан Мъйнов и симфоничният оркестър на Държавна опера – Пловдив ще бъдат първите изпълнители в новооткритата спортна зала на Свиленград. Мъйнов ще представи тук новия си албум с любими руски песни на 3 октомври, от 19 часа.

В двучасовата забавна програма са включени цигански романси, добили световна популярност – „Очи чeрные”, „От зари до зари”, „Нане цоха”, „Андрю вердан”, „Парамела”, песни от филми на голямото руско кино – „Диамантената ръка”, „Кавказка пленница”, „Тримата мускетари”, както и военните песни „Смуглянка”, „Ваше благородие” и др. Сред гост-музикантите е младата тромпетистка от Свиленград Здравка Василева. Диригент е Левон Манукян.

Премиерата на проекта бе през май в зала 1 на НДК. След големия успех на музикалното шоу в София и Пловдив Свиленград е третият град, където гостуват изпълнителите. Събитието се провежда по инициатива на кмета Георги Манолов. То е сред акцентите в празничната програма на общината за Деня на Свиленград – 5 октомври. Входът е свободен. Пропуски за разпределение на местата се раздават в Спортна зала – Свиленград, всеки работен ден от 9 до 12 часа.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...