Строителите на жп линията организираха турнир. Финалите са утре

0

Турнир по футбол на малки вратички започна днес на новата спортна площадка в кв. Гарата. Организатори са строителите на жп линията Харманли – Свиленград, Порр Бау Гмбх.

Вече три години сме тука и решихме да направим един турнир, с благодарност за доброто партньорство с различните институции и с хората тук, и да се позабавляваме, каза македонецът Сашо Костадиновски, ръководител на проекта по изграждането на високоскоростната отсечка Харманли-Свиленград. Виждам доста хора тука, надявам се утре да са дори повече, пожела си той.

В преките елиминации днес се включиха два отбора на строителите от Порр, два от кв. Гарата, пожарникарите на Свиленград, отбора на общината в Свиленград и отборите на общините Любимец и Харманли. Както и отбор на Националната агенция Железопътна инфраструктура.

Турнирът на новата площадка започна със среща между община Свиленград и Порр. Първият съдийски сигнал беше даден в 13.00 часа. В двете полувремена обаче отборът на община Свиленград не можа да се наложи над отбора на строителите на жп линията и отпадна от надпреварата.

Началният час на утрешните срещи е 10.00. Финалът ще се играе от 14 часа. За първите три места организаторите на турнира са осигурили парични награди и купи.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...