Строителите на жп линията организираха турнир. Финалите са утре

0

Турнир по футбол на малки вратички започна днес на новата спортна площадка в кв. Гарата. Организатори са строителите на жп линията Харманли – Свиленград, Порр Бау Гмбх.

Вече три години сме тука и решихме да направим един турнир, с благодарност за доброто партньорство с различните институции и с хората тук, и да се позабавляваме, каза македонецът Сашо Костадиновски, ръководител на проекта по изграждането на високоскоростната отсечка Харманли-Свиленград. Виждам доста хора тука, надявам се утре да са дори повече, пожела си той.

В преките елиминации днес се включиха два отбора на строителите от Порр, два от кв. Гарата, пожарникарите на Свиленград, отбора на общината в Свиленград и отборите на общините Любимец и Харманли. Както и отбор на Националната агенция Железопътна инфраструктура.

Турнирът на новата площадка започна със среща между община Свиленград и Порр. Първият съдийски сигнал беше даден в 13.00 часа. В двете полувремена обаче отборът на община Свиленград не можа да се наложи над отбора на строителите на жп линията и отпадна от надпреварата.

Началният час на утрешните срещи е 10.00. Финалът ще се играе от 14 часа. За първите три места организаторите на турнира са осигурили парични награди и купи.

Previous articleВ Бюрото по труда приемат заявления от работодатели по „Подкрепа за заетост”
Next articleПодкрепа за работодатели

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...