Каталог на Фирми в Свиленград

[vc_tabs interval=“0″][vc_tab title=“Интернет фирми“ tab_id=“6add92ea-39f2-2″]

Интернет доставчик „Burdenis“

burdenisПредлаганите пакети и услуги са изцяло съобразени с нуждите и желанията на домашните потребители. Технологията, използвана при изграждането на мрежата, е така наречената “оптика до дома по директно влакно” (Fiber To The Home). Тази технология гарантира много по-висока стабилност на мрежата при лоши метеорологични условия и гръмотевични бури, тъй като оптичното влакно не се влияе от електрически смущения и не зависи от междинно електрозахранване по трасето. Технологията позволява скорости над 1 Gbit/s – един гигабит в секунда, което е непостижимо за познатите ни до сега конвенционални мрежи. Всички тези предимства дават възможност на потребителите да ползват в дома си едновременно високоскоростен интернет, телефонни услуги и телевизия, включително High Definition Television, с отлично качество на всяка от услугите.

Контакти:

Web: burdenis.net
E-mail: office@burdenis.net
Телефон: 0379/72218
Факс: 0379/70105
Мобилен телефон: 0886385078

  За да добавите вашата фирма, попънете полетата по доло.

  Изберете категория:

  Адрес на фирмата:

  Вашето име:

  Телефон за връзка:

  Вашият Email:

  Фирмено резюме:

  Снимка/Лого:

  *Всички полета са задължителни

  *Фирмата ще бъде прегледана от администратор преди да бъде публикувана!

  [/vc_tab][vc_tab title=“Уеб Дизайн и СЕО“ tab_id=“1428514744132-8-2″]

  Уеб Дизайн и СЕО от WebitSEO

  Уеб Дизайн и СЕОНие сме компания която предлага всичко за онлайн маркетинга на вашия бизнес. Нашите печеливши решения и опит помага да доставят отлични резултати в няколко ключови области: изработка на професионален уебсайт, оптимизация на уеб сайтове, маркетинг за социални мрежи, e-mail маркетинг и дигитален маркетинг. Тази комбинация е помогнала на много от нашите клиенти за да намерят нов поток от потребители на тяхните услуги. Нашият екип от специалисти постоянно постига изключителни резултати за нашите клиенти. Както компания която предлага всичко за дигиталния маркетинг, комбинираме творчески идеи с голям опит в технологиите за търсене, за да доставим измерими резултати за нашите клиенти. Ние ще ви помогнем да се изгради устойчива, смислена връзка с вашите клиенти, като ги запознаем с вашата марка с помощта промоции в социалните медии.

  Контакти:

  Web: webitseo.net
  E-mail: info@webitseo.net
  Телефон: 0896/256957

  [/vc_tab][vc_tab title=“Услуги“ tab_id=“8a95624c-2ac8-1″]

  ДДД Услуги

  47КОНТРОЛ НА ВРЕДИТЕЛИТЕ-МИШКИ, ПЛЪХОВЕ, ХЛЕБАРКИ, БЪЛХИ, ДЪРВЕНИЦИ, МУХИ И ДР., ЕДНОКРАТНИ И АБОНАМЕНТНИ ОБРАБОТКИ.
  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО НА ОБРАБОТКАТА И ПРЕПАРАТИТЕ, БЕЗПЛАТНО ПОСЕЩЕНИЕ И КОНСУЛТАЦИИ СВЪРЗАНИ С КОНТРОЛА НА ВРЕДИТЕЛИТЕ!!! ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ

  Контакти:

  E-mail: ekopestkonsult@mail.bg
  Телефон: 0889 62 24 24

  Видеозаснемане – професионални услуги

  45Видеозаснемане на сватби, кръщенета, балове, тържества!
  Даниел Делчев – оператор

  Контакти:

  Телефон: 0887 640 132

  Агенция за преводи „АДАПТ БЪЛГАРИЯ“

  43„АДАПТ БЪЛГАРИЯ“ е професионална агенция за преводи от 2000 г. и предлага извършване на преводи от и на 40 езика. На 18.12.2012 г. фирмата актуализира договора си за извършване на лицензирани преводи, като подписа нов договор под № 1813 с Дирекция “Консулски отношения” при Министерство на външните работи на Република България. От 22.01.2013 г. „АДАПТ БЪЛГАРИЯ“ е сертифицирана по европейски стандарт БДС EN 15038:2006 „Преводачески услуги – Изисквания относно предоставянето на услугата”, с което гарантира високо качество и контрол при изпълнението на цялостния процес на превода.

  Извършваме професионални преводи от и на 40 езика. Предлагаме преводи на официални, фирмени и лични документи от и за чужбина, като работим без ограничения във всички специализирани насоки и строго специфични области.

  Посредничим при легализиране на преведените документи, както и на документите които са без превод, но се нуждаят от легализация за страната за която са предназначени.

  Извършваме заверки на документи от български и чужди учреждения във всички държавни министерства и институции. Агенцията предлага и нотариално удостоверяване на копия на документи, както и заверки във всички консулски представителства на чужди държави на територията на гр. София.

  ПРИЕМАМЕ ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА!
  Предлагаме Ви удобството и на електронния формуляр в нашия сайт, за да заявите вашата поръчка. Формулярът може да се използва за да изпратите текст или сканиран документ за превод, без да се налага да ни посещавате на място. След като получите от нас потвърждение, че поръчката Ви е приета можете да заявите плащане по удобен за Вас начин: с платежно нареждане по банков път, с наложен платеж чрез куриер, с пощенски запис, в брой в офиса на фирмата.
  Независимо в кое населено място се намирате, можете да ни изпратите вашите оригинални документи за превод и легализация с куриерска пратка. След извършването на услугата ще получите готовите документи по удобен за Вас начин.

  Можете да се възползвате и от нашите безплатни консултации и да ни посетите, за да зададете вашите конкретни въпроси относно превод, легализация на документ или за да получите предварителна консултация във връзка с изискванията относно документите при пътуване в чужбина, легална имиграция, сключване на брак или обучение зад граница.

  ВСЯКА СРЯДА – 10% ОТСТЪПКА!

  ПРИ ВСЯКА ПОДАДЕНА ПОРЪЧКА ПОЛУЧАВАТЕ ТАЛОН ЗА СЛЕДВАЩА ПОРЪЧКА С АТРАКТИВНА ОТСТЪПКА

  ОФИСИ:
  Адрес: гр. София, бул. „Васил Левски“ № 74
  Телефони: 029899867; 0888 888 400
  Факс: 02 989 98 67
  E-mail: adapt@abv.bg
  skype: adaptbg

  Адрес: гр. Севлиево, ул. „Христо Спиридонов“ № 6
  Телефони: 0675 35059; 0885 473 186
  Факс: 0675 35059
  E-mail: adapt_s@abv.bg
  skype: prevodi.sevlievo

  АКЦЕНТИ:

  – Професионални преводи от и на 40 езика
  – Преводи във всички специализирани насоки и специфични области
  – Легализация в МВнР и заверки във всички министерства, институции и консулски представителства
  – Приемане на поръчки от цялата страна, без необходимост да напускате

  Вашето населено място:

  – Доставка на готовите материали съобразно Вашето желание
  – Форми на разплащане по удобен за Вас начин
  – Сътрудничество с фирми за преводи от страната на преференциални цени
  – Партньорски отстъпки, гъвкава ценова политика, оптимизирани срокове.

  ПРЕДЛАГАМЕ ЛИЦЕНЗИРАНИ ПРЕВОДИ ОТ И НА СЛЕДНИТЕ ЕЗИЦИ: Английски, албански, арабски, арменски, виетнамски, грузински, гръцки, датски, естонски, иврит, испански, италиански, китайски, латвийски, литовски, македонски, немски, нидерландски, норвежки, персийски, полски, португалски, румънски, руски, словашки, словенски, сръбски, турски, унгарски, украински, фински, фламандски, френски, хинди, хърватски, чешки, шведски, японски

  АДВОКАТСКИ УСЛУГИ

  42Предоставяне на адвокатски услуги в цялата страна, юридически консултации и правна помощ по наказателни, трудови, бракоразводни и административни дела, жалби, правни консултации и процесуално представителство по дела пред български съдилища, както и защита при влезли в сила наказателни постановления, актове за установени административни нарушения от различни органи и учреждения, обслужване на фирми и други.

  Контакти:

  E-mail: adv.dimitrov@mail.bg
  Телефон: 0894411074

  Счетоводни услуги – Здравка Димова

  37– Текущо счетоводно обслужване
  – Годишно счетоводно приключване
  – Регистрация и дерегистрация по ЗДДС
  – Личен състав и работна заплата

  Контакти:

  Адрес: бул. България №91, ет. 3, офис 3
  Тел. 0898 609 243, 0887 40 71 60

  Таверна Олимп

  31Таверна Олимп ви кани да прекарате незабравими моменти в компанията на усмихнат персонал, весел оркестър и красиви танцьорки. За организирани събития предлагаме отстъпки.

  Контакти:

  E-mail: g.sapundjiev@gmail.com
  Телефон: 0878351581

  Заложна къща

  29При нас имате възможност за бързо и лесно усвояване на парични средства, заем срещу залог, продажба и залог на машини, злато, сребро, бижута, компютърна техника и всякакъв вид битова електроника и движими вещи. Заложна къща ПРО КРЕДИТ КОНСУЛТ разполага и със собствен оказион, в който може да намерите употребявани и нови стоки на атрактивни цени.

  Контакти:

  Адрес: ул.Александър Стамболийски 6
  E-mail: zkprokk@gmail.com
  Телефон: 0876044906

  I&G Brokers Ltd.

  23Брокер №1 в България отвори врати и в гр. Свиленград. Предлагаме всички видове застраховки – Гражданска отговорност, Автокаско, Имущество, Живот, Медицински, Карго, ЧМР, Земеделски, Профисионални отговорности и др. Офиса се намира на ул. Трети Март до клиентски център ЕВН България. Ние ще Ви посрещнем с усмивка, ще Ви почерпим.

  Контакти:

  Адрес: ул. Трети Март
  E-mail: officesvilengrad@gmail.com
  Телефон: 037999337

  ЕТ „ЕМИЛИЯ БОРИСОВА“

  22ВиК услуги , Слънчеви инсталации , изкопни работи с минибагер Neuson с кофа 25,40 см. , къртене на бетон с къртачи Bosch

  Контакти:

  Адрес: ул. Иван Вазов №8
  E-mail: vikborisov@abv.bg
  Телефон: 0888 20 11 35

  КЕЙ ЕН ПИ – Счетоводни услуги, финансови и данъчни консултации

  21КЕЙ ЕН ПИ ЕООД е финансово-счетоводна консултантска компания, предлагаща висококачествени професионални услуги в сферата на финансовия мениджмънт, счетоводна отчетност и данъчно облагане. Екипът ни се състои от висококвалифицирани кадри с богат професионален опит от международни консултантски, производствени, търговски компании и фармацевтични представителства.

  Нашите Клиенти са средни и малки компании от всички бизнес сектори – производство; търговия; услуги(вклчючително IT решения); медицински центрове; индивидуални практики на общопрактикуващи лекари и лекари-специалисти, по договор със Здравната каса; туризъм, транспорт и спедиция.
  Извършваме цялостно финансово-счетоводно обслужване, както и спефицични финансови консултации във връзка с данъчно планиране, данъчна защита, получаване на ново или рефинансиране на налично кредитиране, избор на ERP-софтуер и внедряване, финансови консултации при придобиване или продажба на бизнеси, вътрешен одит, финансови консултации за оптимизация на разходите на фирмата Ви.

  Контакти:

  Адрес: ул. Генерал Скобелев 23
  E-mail: KNikova@KNPglobal.com
  Телефон: 0889 13 81 81, 0899 807 746

  ДИТТА ТД ЕООД

  prevodi_legalizatsia_apostilПреводи от и на 50 езика. Легализация на документи

  Контакти:

  Адрес: Христо Шишманов 21 ет. 1
  E-mail: ditaiv@abv.bg
  Телефон: 0888 37 37 77

  INTERAMERICAN

  14ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО

  Контакти:

  Адрес: ул. Димитър Благоев 7
  E-mail: vasil.fotev@interamerican.bg
  Телефон: 0894643417

  ЗАД „ОЗК – Застраховане“ АД

  9Застраховки на МПС, застраховки на имущества, застраховки за селското стопанство, застраховки на отговорности, злополука и помощ при пътуване, застраховки на превозвани товари, други застрахователни продукти

  Контакти:

  Адрес: Георги Скрижовски 1
  E-mail: svilengrad@ozk.bg
  Телефон: 0899902660 / 037974820

  МК Консулт – Свиленград

  4МК Консулт ЕООД е модерна финансово-счетоводна консултантска компания, която предлага професионални услуги в сферата на счетоводството, данъците, финансите и одит . Извършваме пълно финансово-счетоводно обслужване, както и отделни счетоводни, данъчни, финансови и консултантски услуги на различни по мащаб клиенти – от малки и средни предприятия до корпоративни компании и инвеститори от всички бизнес сектори – строителство, недвижими имоти, индустрия, услуги, туризъм, търговия на едро и дребно, финанси, хазарт и други.

  Контакти:

  Адрес: ул. „23 септември“ 73 (Месокомбинат „Бурденис 93“)
  E-mail: mkkonsult@gmail.com
  Телефон: 0379 / 77797 | 0887 464 126

  [/vc_tab][vc_tab title=“Производство“ tab_id=“1427410652501-2-2″]

  ”Бурденис 93” ООД

  3 3МЕСОКОМБИНАТ ”БУРДЕНИС 93” ООД е създаден през 1993г. с цел да обедини традиционните български рецепти с нови технологии в едно малко и модерно предприятие.От тогава предприятието преминава през няколко технологични преустройства,за да може да отговори на нарастващите изисквания на потребителите и пазара за месо и месни продукти.Новите методи и материали за опаковане допринасят не само за добрия външен вид на продуктите ,но и запазват за по-дълго време вкусовите им качества.Екип от специалисти с отлична квалификация се грижи за поддържането на високото качество на колбасите и обновяването на асортимента.В момента на пазара фирмата предлага над 90 вида месни продукти .Качеството на влаганите суровини и материали,модерното оборудване,стриктното спазване на технологичната дисциплина и строгите правила за хигиена в предприятието ни дават основание да Ви гарантираме вкусова наслада всеки път,когато консумирате колбасите и деликатесите с марка “БУРДЕНИС”.Ние не произвеждаме просто колбаси,а влагаме целият си тринадесет годишен опит,знание и енергия,за да ви предложим продукти с които трапезата ви да е винаги празнична.Вече 15 години реализираме тези цели с технологичната помощ на водещи европейски фирми за подправки и адитиви за хранително-вкусовата промишленост. .От скоро е пуснат в експлоатация, новият и модерен цех за производство на пилешки продукти. Колбасите и разфасовките от пилешко месо са с лек и нежен вкус и носят марката “ТРАКИ. Фирмата изнася успешно за Франция,Кипър,Гърция.Предприятието отговаря на всички Европейски директиви и е с въведена система НАССР и система за обратна проследяемост . Сертифциран за свободна търговия в Европа.

  Контакти:

  E-mail: mesocombinat@burdenis.net
  Адрес: Свиленград, Ул. 23 Септември №73
  Тел/факс: 0379/ 7 16 60
  Мобилен: 0888703511; 0887476757

  Lozev Wine

  15 15Грозде и вино. Фирмата отглежда лозов масив а винени сортове- Мерло, Каберне совиньон и Сира. Предлагаме и вино реколта 2009

  Контакти:

  E-mail: lozev_vino@yahoo.com
  Web: lozevwine.com
  Телефон: +359888720401

  Сладкарница – Поръчки: Дребни сладки, Рула, Торти

  25 25Сладкарница Георги Георгиев Свиленград

  НАМИРАМЕ СЕ срещу детска градина “Слънце” – стария вход.
  Произвеждаме по поръчка торти, пасти, рула и дребни сладки.
  Торта – плодова ,шамова, карамелена, с картинки , с играчки /детска / Руло с пълнеж / плодов / , яйчен крем.
  Сладки – крушки, снежанка, еклер, прасковка, кошничка,целувка,фунийка, курабии за коледа и др.

  Контакти:

  E-mail: radost2000@gmail.com
  Адрес: Драган Цанков 9
  Телефон: 0379 7 45 66

  Мебели Стойчев ЕООД

  42 42мебели, мебели по поръчка, ниски цени, безплатен транспорт, обадете ни се сега

  Контакти:

  E-mail: mebelistoichev@gmail.com

  Адрес: Хаджи Димитър
  Телефон: 0878697467

  СТС Електроникс ООД

  sis sisСТС Електроникс ООД е водещ български производител на датчици и електронни устройства,

  предоставяйки на своите клиенти и партньори иновативни и практически решения при автоматизирането на производствени процеси в индустрията.

  Контакти:

  E-mail: admin@stselectronics.eu
  Адрес: Индустриална 41
  Телефон: 0898677626

  [/vc_tab][vc_tab title=“Търговия“ tab_id=“1427410653895-3-0″]

  БЕНТЛИ ФАРМ ООД

  55Бентли Фарм ООД е дружество, което се занимава с доставка на средства за идентификация на животни-ушни марки, микрочипове, болуси и всички необходими за тях инструменти, консумативи и части.

  Бентли Фарм ООД също така предлага богата гама от ветеринарно-медицинско оборудване, аналитични инструменти за тестване на мляко, електронни пастири, машинки за стригане и други. Бентли Фарм ООД е част от международната група Бентли, като фирмата-майка Bentley Instruments – САЩ е една от водещите фирми в света в областта на производството на изключително прецизни инструменти за тестване на мляко.Ушните марки, които предлагаме са с висококачествен лазерен печат, устойчив на абразия, като се печати само с хранителни бои съгласно утвърдените стандарти. Бентли Фарм ООД е одобрен доставчик от БАБХ за официални средства за идентификация – ушни марки за Едри Преживни Животни за подмяна, когато са станали нечетливи или са изгубени.В магазина ни можете да закупите или поръчате цялата гама от електропастири, които доставяме на българския пазар. Като ексклузивен представител на едни от най-добрите производители на електропастири в света – Speedrite и Tru-test, Бентли фарм ООД поддържа в наличност най-голямото разнообразие от електропастири в България.
  Получавате и експертна консултантска помощ при избора на най-подходящия за Вашите нужди електропастир.

  Контакти:

  Адрес: ул.Цар Симеон Велики №30
  E-mail: bentleyfarm01@gmail.com
  Телефон: 0885 424 989

  Продажба на жива риба

  54Търговски обект за продажба на жива риба. Продава шаран , толстолоб , сом и др. Отлично качество и вкус. Намира се посока Али Баба – полицията , точно срещу старата турска баня.

  Контакти:

  Адрес: Христо Топракчиев №4
  E-mail: divafish@abv.bg
  Телефон: 0878224305

  „МГМ-КА“ ЕООД – гориво за селскостопански производители

  eh531392041730„МГМ-КА“ ЕООД предлага на селскостопански проиводители гориво срещу ваучери. На 100%

  Контакти:

  Телефон: тел. 0888 708 708

  Липата ЕООД

  46Търговия и дистрибуция на едро и дребно. Продажба на електроматериали, електрически уреди, осветителни тела, железария, инструменти, камини сухи и с водни ризи, бойлери, крепежни елементи, помпи за вода, кабели и всичко за елинсталациите, автоматични предпазители, ел. табла. Професионална консултация.

  Работно Време:

  08.30 – 19.00 ч. (понеделник – петък)
  08.30 – 16.00 ч. (събота и неделя)

  Контакти:

  Тел: 0379/7 10 38
  Мобилен: 0886 73 63 31
  Адрес: ул. Христо Смирненски №40
  e-mail: lipata.eood@abv.bg

  ЕДИСОН КЛИМА ЕООД

  40Доставка и монтаж на климатици ФУДЖИЦУ,ДАЙКИН,МИЦУБИШИ,МИДЕА,ПАНАСОНИК,ХИТАЧИ,ШАРП на най-добри цени.Продажба на бойлери и соларни батерии ЕЛДОМ,НИПОН,СЪНСИСТЕМ.Зареждане на автоклиматици.

  Контакти:

  Адрес: бул.“България“148
  E-mail: office@edisonklima.com
  Телефон: 0888626145

  Бест Себвиз БГ

  28Мирослав Арабаджиев е официален дистрибутор на фирмa
  ДИАНА ООД най-големият вносител на автомобилни гуми за България Мисия
  Консултация с клиенти за нашите продукти, продажба на едро и дребно

  Гуми – YOKOHAMA, MICHELIN, CONTINENTAL, FIRESTONE, GOODYEAR, KLEBER, BRIDGESTONE, DEBIKA, DUNLOP, DAYTON, BF GOODRICH, SPORTIVA, FULDA, UNIROYAL, NOKIAN, FIRSTSTOP, GISLAVED, KORMORAN, PIRELLI, BARUM, SAVA, Селскостопански, Специални, Регенерат

  Контакти:

  Адрес: ул.“Ген. Скобелев“ №49
  E-mail: mna1980@abv.bg
  Телефон: 0887273386

  АУТО ВИЗИЯ

  global_auto_shop_logoДжанти, Ролбари, Led осветление, Спортни филтри, Хром пакети, Ангелски очи(Angel Eyes), Халогени, Мото каски, Решетки, Авто козметика, Аларми и още…

  „ЖИКА 2011“ ЕООД
  Свиленград
  ул. Г. Скрижовски 1

  Контакти:

  Телефон: +359889011012

  ТЕРМОПРОЕКТСТРОЙ ЕООД

  17Проектиране, доставка и монтаж на отоплителни, климатични, слънчеви и ВиК инсталации.

  Контакти:

  Web: www.termoproektstroi.com
  E-mail: termoproektstroi@abv.bg
  Телефон: 0379/72181
  Мобилен: 0888 201 250

  Пчелни продукти

  13Предлагаме Ви 100% екологично чисти пчелни продукти:
  -пчелен мед
  -цветен прашец
  -прополис
  качество със сертификат и гаранция на производителя

  „живея за да ям…мед!“
  beefarm „Georgievi“

  Контакти:

  Телефон: 0896881819

  „ЕТ“ М.Н.А. Мирослав Арабаджиев

  7„ЕТ“ М.Н.А. Мирослав Арабаджиев е официален дистрибутор на фирма Боряна Груп за гр.Свиленград
  Консултация с клиенти за нашите продукти, продажба на едро и дребно

  Продукти:
  Гуми – YOKOHAMA, PIRELLI, MARSHAL, KUMHO, LASSA, NITTO, FATE, SILVERSTONE, AUTOGUARD, MAXXIS, WEST LIKE
  Гуми за мотоциклети-MAXXIS
  Гуми за ATV-BRIDGESTONE,MAXXIS
  Джанти – BSA, DARWIN RASING, MANGELS, ALESSIO, ALL TECH, ADVANTI

  Контакти:

  E-mail: mna1980@abv.bg
  Телефон: 0887/273386

  [/vc_tab][vc_tab title=“Строителство“ tab_id=“1427410656247-5-10″]

  „ТЕОБИЛДИНГ“ ЕООД

  downloadТърговия със строителни материали за сухо строителство, декоративни бои и мазилки, инструменти.Всичко необходимо за Вашия ремонт!

  Контакти:

  Адрес: ул.“Димитър Благоев“ №3 /Бивш „Булгарплод“/
  Телефон: 0888 55 11 08

  Строителна фирма Sigma Home

  38Строителна фирма „Сигма хоум“ООД извършва строителство и продажба на недвижими имоти , ремонти , Ел.инсталации , ВиК инсталации , Алуминиеви парапети , Корпусна мебел от ПДЧ и МДФ

  Контакти:

  Web: www.sigmahome.org
  E-mail: sigmahome@abv.bg
  Телефон: 0882210110

  Каракашев и Син Еоод

  50Блиндирани Врати, Решетки, Входни Врати, Метални Врати, Врати За Мазета

  Контакти:

  E-mail: maringov@abv.bg
  Адрес: ул. „Цар Симеон №132“
  Телефон: 028767013

  [/vc_tab][vc_tab title=“Недвижими имоти“ tab_id=“1427410657068-6-0″]

  Магазин „Липата“, продава апартаменти

  Lipata_2012Магазин „Липата“
  ПРОДАВА АПАРТАМЕНТИ
  Предлага в магазина си:
  – ел. материали
  – електроуреди
  – осветителни тела
  – кабели
  – инструменти
  – бойлери
  – камини
  – железария

  Контакти:

  Телефон: 0888801012

  My Sunny Bulgaria

  36Агенция „My Sunny Bulgaria” е специализирана в областта на посредничество при покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти , стопанисване, поддръжка и управление на имоти .

  MySunnyBulgaria разполага с отлично подготвен в професионално отношение персонал, което гарантира на клиентите ни перфектно обслужване в правно и техническо естество. Освен това фирмата предлага и консултантски услуги, доверително управление на имоти, съдействие при кредитиране за покупка на недвижим имот.

  MySunnyBulgaria осъществява следните дейности:
  • Посредничество при покупко-продажба и наемни отношения на всички типове имоти
  • Консултации по сделки с имоти и правни въпроси
  • Пазарни проучвания на недвижими имоти
  • Съдействие за ипотечни кредити за недвижими имоти и ремонти
  • Регистриране на фирми, правно и счетоводно обслужване
  • Пълно управление на собствеността
  • Строеж, освежаване и обзавеждане
  • Вътрешен дизайн и архитектура

  Нашата цел е да инвестираме Вашите пари мъдро и да направим покупката Ви колкото се може по-лесно осъществима.

  НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС

  Контакти:

  Web: mysunnybulgaria.com
  E-mail: info@mysunnybulgaria.com
  Адрес: ул. „Парижка Комуна“ 7 А
  Телефон: +359/0/889305857

  [/vc_tab][vc_tab title=“Реклама“ tab_id=“1427410771719-7-5″]

  Outlet Svilengrad

  35Ръчно изработена бижутерия на една кука.
  Изключително модерен стил обици колиета и пръстени.
  Могат да ви бъдат изработени по ваш вкус, цвят и размер.

  youtu.be/6TjAGEqLxIw

  Контакти:

  Web: www.outletsvilengrad.com
  E-mail: fani@outletsvilengrad.com
  Телефон: 0879683030

  Леон – Свиленград

  10Изработка, дизайн и монтаж на рекламни съоражения. Визитки, брошури, флаери и др. Дизайн. Магнитни и светлоотразителн стикери. Щампи в/у тениски.

  Контакти:

  E-mail: leon.svilengrad@gmail.com
  Адрес: ул. „Хр. Смирненски“ №9
  Телефон: 0887713593

  [/vc_tab][vc_tab title=“Хотели“ tab_id=“1427410813750-10-5″]

  ХОТЕЛ СВИЛЕНА

  snimka11-960x400_cХотел „Свилена“ е разположен в централната градска част на град Свиленград. Непосредствено до него се намират Община Свиленград, читалище „Просвета“, Районен съд Свиленград, както и историческия мост „Мустафа паша“.
  Хотел „Свилена“ Свиленград разполага с леглова база от 124 легла, като те са разположени на четирите етажа на хотела.
  На първият етаж се намира просторна рецепция, която е с изцяло нов дизайн.
  Между първия и втория етаж, има междинен етаж с новоизградена конферентна зала с 52 седящи места, които имат възможност да се обособят на 26 седящи места с поставки за компютри и други.
  Втория, третия, четвъртия и петия етаж на хотел „Свилена“ разполага с над 60 стаи, като те са разделени на няколко типа: единични, двойни и апартаменти.

  Контакти:

  Web: hotelsvilena.com
  e-mail: reception@hotelsvilena.com
  Телефон: +35937971689, +35937971695
  Факс: +35937971691
  Адрес: Площад 5-ти Октомври 1

  Hotel & Pub „Central“

  16Хотел Централ e семеен тризвезден хотел, разположен в центъра на Свиленград.
  Ние ще ви предложим чудесна възможност за пълноценен отдих при отлични условия, спокойствие и лукс.
  Хотелът разполага с 5 двойни стаи със спалня, 3 двойни стаи с две отделни легла, 1 студио и 1 апартамент с
  тераса.Всички стаи и апартаменти са със самостоятелен санитарен възел, климатик, телевизор, телефон и мини-бар.На територията на хотела има снек бар със 120 места+градина с 20 места.Работно време от 07:00 до 01:00ч.

  Контакти:

  Адрес: бул. България 89
  Телефон: +35937970320

  ХОТЕЛ ПАРИШ

  Хотел ПаришХотел “Parish” е построен в стил Прованс през 2013г. Хотел „Париш“ е един от най-добрите хотели в района на Свиленград- град не само на две граници, но и на пътя на два свята. Хотелът е разположен сред потъналия в зеленина парк и в близост до обновения градски стадион. На Ваше разположение са стилно обзаведени двойни стаи, лукс стаи, а също така и VIP апартаменти. Всички те са с приятна гледка към стадиона,парка и околността. Във всяка стая има мини-бар, телефон, плазмен телевизор, безжичен интернет и сейф. Хотелът разполага с безплатен охраняем паркинг и лоби бар. Ние Ви предлагаме лукс и романтика, за да задоволим и най – смелите Ви очаквания.

  Контакти:

  Web: hotelparish.bg
  e-mail: hotel.parish@gmail.com
  Телефон: +35937990000, +359899553300
  Адрес: ул. Камчия 1

  ХОТЕЛ РОМАНТИКА

  Хотел Романтика4-ри звездният парк-хотел се намира в малкото, но красиво градче Свиленград, което е на пътя не само на две граници, но и на пътя на два свята. Хотелът е разположен сред потъналият в зеленина парк и намиращите се в него красиво оформени кътчета за отдих на възрастни и деца. А за желаещите да спортуват до хотела се намира обновения градски стадион.
  На Ваше разположение са единични и двойни стаи, лукс стаи, а също така и VIP апартаменти. Всички те са с южно изложение и предлагат приятна гледка към парка и околността. Във всяка стая има мини-бар, телефон, плазмен телевизор, безжичен интернет и сейф.
  Хотелът разполага с подземен гараж, паркинг, лоби бар и просторен ресторант.
  Лоби барът, който е обзаведен в съвременен стил Ви очаква и денонощно е на Ваше разположение.
  Уютният ресторант, съчетавайки лукса на новото време с лек романтичен привкус, Ви предлага своите 120 места за честване на Вашите незабравими юбилеи, сватбени тържества и не на последно място Вашите бизнес срещи. Тук, Вие ще имате удоволствието да опитате специално подбрани европейски ястия и да се докоснете до неповторимо романтичните френски специалитети, приготвени Ви под вещия поглед на главния готвач Мария Гадьова.
  Ние ще се радваме на Вашето присъствие, за да задоволим и най-смелите Ви очаквания.

  Контакти:

  Web: hotelromantica.eu
  e-mail: info@romanticaprincess.com
  Телефон: +35937977777, +35937970707
  Адрес: ул.Драган Цанков 4

  [/vc_tab][/vc_tabs]

  Реклама 2

  СЛУЧАЙНИ НОВИНИ

  Общинското предприятие ще извършва сметосъбирането от 9 август

  0
  Община Свиленград поема самостоятелно дейността по сметосъбирането. На 8 август изтича договорът с фирмата, която от 15 години извършваше тази услуга – „Волф Милениум”....

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Loading Facebook Comments ...