Засилени проверки на автомобили от днес до 7 април

0

Засилени проверки ще осъществяват пътните полицаи от днес до 7 април за контрол над скоростта, съобщават от областната дирекция на МВР. Проверките са организирани по линия на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция. Целта е намаляване на пътнотранспортните произшествия, предизвикани от бързото шофиране. Екипите на Пътна полиция ще бъдат разположени в населените места, главните пътища, магистралата и третокласните пътища и ще следят основно за скорост.

Подобна операция се провежда от ТИСПОЛ от 2013 г. тъй като скоростта е основна причина за възникването на тежки катастрофи с най-голям брой ранени и загинали. В акцията ще бъдат ангажирани всички мобилни и стационарни камери за спазването на допустимата максимална скорост и ще бъдат налагани санкции на нарушителите.

Утре, в рамките на 24 часа ще се проведе  операция, която в рамките на денонощие ще има засилени и интензивни проверки за контрол на скоростта. Операцията ще стартира в 6 часа на 2 април и ще продължи до 6 часа на 3 април.

Previous articleЕВН поиска по-висока цена на тока
Next articleНедекларирана валута в кутии за бисквити откриха митничари

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...