Глутница кучета нахапа жена

0

Атака от глутница кучета доведе до раздробен на 6 места лакът на 42-годишната Галя Андонова от Свиленград, съобщиха от Haskovo.net.

Жената е настанена в хасковската ортопедия в петък и вече има половин дузина пирони в лявата ръка.

Инцидентът станал в петък в 4:30 сутринта. Галя отивала на работа в местния завод „Сакар“ и поради липса на транспорт толкова рано се качила на колелото си. Подминавала сградата на съседното на „Сакар“ предприятие „ЗММ юг“, когато от портала му залаяли три кучета.

Едното било огромно, другите – с нормални размери. Големият водач на глутницата скочил свирепо върху колелото и захапал предната гума. Натискът на тялото му съборил с лекота жената и колелото. Галя се строполила тежко на лявата си страна, колелото затиснало крака й, а кучето се озовало на сантиметри от лицето й.

Тогава колега на Галя изскочил от завода, в който работят. Виковете и тропотът му прогонили глутницата. Жената станала и се опитала да вдигне колелото си. Тогава установила, че ръката и се клати безсилно напред назад. Поне година ще трябва да се възстановява от фрактурата.

Кучетата край „ЗММ юг“ били бездомни, но хранени от охраната на завода. Изпълнявали функцията на подвижна охрана. И друг път лаели по минаващите покрай тях.

снимка – haskovo.net

Previous articleНад 40 талона разиграват за освобождаване от такса битови отпадъци
Next articleРаздадоха 200 разсада цветя в Простор в кампанията „Сливи за смет”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...