Свиленградско участие в „Под прикритие”

0

Свиленградско участие в хитовия сериал „Под прикритие” по БНТ. В снощната, последна за Сезон 3 серия, Иван Благоев се появи в кадър и размени няколко реплики с героя на Захари Бахаров – Иво Андонов, който пътуваше за да се срещне с Джаро и да развали и пред него прикритието на Мартин.

Въпреки епизодичната роля, местният актьор беше разпознат от част от зрителите и във Фейсбук се коментира участието му в хитовата продукция. Приятели дори са направили кулаж с участието му.

Иван Благоев е от свиленградския квартал Гебран. Свиленградчани имаха възможност да го гледат преди време на сцената в местното читалище „Просвета 1870” в „Криворазбраната цивилизация” с ямболския театър, където изигра блестящо ролята на Митю – един от главните герои в осъвременената постановка.

За сегашното му участие Бингича, както го наричат приятелите, не се е явявал на кастинг, а е получил директна покана. Свиленградчани се надяват 30-годишният актьор да участва и в следващия сезон на „Под прикритие”, какъвто вчера почти стана ясно, че ще има.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...