Трима ученици пострадаха в пътен инцидент

0

Трима ученици пострадаха в катастрофа, станала тази сутрин на възлова за Свиленград улица. Момчетата са на възраст 17 и 18 години. Едното от тях е със седем счупени ребра, контузия на белия дроб и е настанено в болница в Пловдив, с опасност за живота.

Тежкият инцидент става в 9.20 часа. Тримата съученици се качват на лек автомобил „Хонда”. 18-годишният водач на автомобила, от Стара Загора, но ученик в Свиленград, изгубил управлението върху колата в района на светофара, на ул. Васил Левски. Поради несъобразената скорост и мокрия път, колата излиза от платното и се удря в тухлена ограда и електрически стълб. От удара част от оградата рухнала.

Шофьорът на автомобила е с мозъчно сътресение, без опасност за живота. 17-годишният му съученик, стоял от другата страна, е със спукано ребро, също без опасност за живота. Най-пострадало е момчето, стояло на задната седалка на автомобила, с инициали К. Г., съобщиха от пресцентъра на полицията. Той е със седем счупени ребра и контузия на белия дроб. И тримата са били без колани, не са употребили алкохол, допълниха информацията от областната дирекция на полицията.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Facebook Comments ...