Техномаркет още търси управител

0

До 5 декември трябва да приключи санирането на помещенията, в които ще бъде разположен Техномаркет в Свиленград, научи svilengrad24. Работници обновяват и слагат изолация в сградата, където е разположен и Пени маркет. Техно веригата се очаква да отвори врати към средата на декември.

В началото на септември, от сайта Jobs.bg, веригата магазини за битова електроника и електротехника обяви, че търси служители в Свиленград – офис мениджър, управител и продавач консултанти. На обявата се отзоваха доста свиленградчани.

Към момента, от Техномаркет продължават да търсят управител. Позицията отново е обявена в Jobs.bg, на 14 ноември (вчера). Подробности относно изискванията също могат да се намерят там.

От преди два дни е и обявата на фирма „Унибел“ АД, част от Холдинг „Белла България“ АД. Във връзка с разширяване на дейността си, от там търсят да назначат „Техник електрически системи”. Посочената дейност и месторабота е Свиленград. От днес дружеството търси и началник-склад.

Сред обявите има още на транспортни фирми, които търсят да назначат международни шофьори, други – очакват кандидати за куриер и охранител.

Previous articleМалек Хусеин: Очаква ни още една бежанска вълна
Next articleНов шеф на съда в Свиленград

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...