Техномаркет още търси управител

0

До 5 декември трябва да приключи санирането на помещенията, в които ще бъде разположен Техномаркет в Свиленград, научи svilengrad24. Работници обновяват и слагат изолация в сградата, където е разположен и Пени маркет. Техно веригата се очаква да отвори врати към средата на декември.

В началото на септември, от сайта Jobs.bg, веригата магазини за битова електроника и електротехника обяви, че търси служители в Свиленград – офис мениджър, управител и продавач консултанти. На обявата се отзоваха доста свиленградчани.

Към момента, от Техномаркет продължават да търсят управител. Позицията отново е обявена в Jobs.bg, на 14 ноември (вчера). Подробности относно изискванията също могат да се намерят там.

От преди два дни е и обявата на фирма „Унибел“ АД, част от Холдинг „Белла България“ АД. Във връзка с разширяване на дейността си, от там търсят да назначат „Техник електрически системи”. Посочената дейност и месторабота е Свиленград. От днес дружеството търси и началник-склад.

Сред обявите има още на транспортни фирми, които търсят да назначат международни шофьори, други – очакват кандидати за куриер и охранител.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...