Стартира турнирът за Купа „Трети март”

0

Зрелищна игра и много голове обещава от старта си турнирът на малки вратички за Купа „Трети март”. Още в първия ден от спортното събитие, което официално почна в събота, миналогодишният шампион „НИЛ” се наложи над отбора на „Берон” с 10:0. В другите три срещи, играни на спортната площадка в кв. „Изгрев”, “Ориент 777” надви “Спарта” с 4:1, “Бурденис 93” се наложи срещу ЗК “Габриела” с 6:0, а “Моста” победи “Торпедо” с 5:0.

футболНеделните мачове стартираха в 11:00 часа. Във втория ден на турнира също бяха предвидени 4 срещи. В група А отборът на “Спайдър и Липата” успя да надвие “Берон” с 3:0. Два от отборите, които трябваше да играят днес, не се явиха и така в група В и група С „Лудата банда” и “Млад спортист” отбелязаха служебни победи съответно над отборите на „Каза дей Сони” и на „железничарите” от “ПООР ЖП”. Четвъртата срещу между “Силктекс” и “Ориент 777” завърши с равен 2:2.

В работния понеделник, 22 февруари, мачовете започват в 17.30 часа. Сили ще премерят “Червена граница” със “Спайдър и Липата” и “Бурденис 93” с “Млад спортист”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Facebook Comments ...